04 / 05 / 2024

Nef Türkiye en iyi ofis kategorisinde birincilik aldı!

Nef Türkiye en iyi ofis kategorisinde birincilik aldı!

2011 yılında Türkiye'nin En İyi Konut ve En İyi Ofis, 2012 yılında ise Türkiye'nin En İyi Ofis Projesi kategorisinde birincilik aldığı için. En kısa satış süreci 18 gün, en uzun satış süreci ise sadece 3 ay 10 gün...





Neden Nef? 

¦ 2011 yılında Türkiye'nin En İyi Konut ve En İyi Ofis, 2012 yılında ise Türkiye'nin En İyi Ofis Projesi kategorisinde birincilik aldığı için. 

¦ Dünyanın en iyi 3 mimarlık firması ile aynı anda çalıştığı için. 

¦ En kısa satış süreci 18 gün, en uzun satış süreci ise sadece 3 ay 10 gün sürdüğü için. 

¦ Dünyanın 5 kıtasında müşterisi olduğu için. 

¦ Dünyanın en iyi 20 endüstriyel tasarımcısından 12'si ile çalıştığı için. 

¦ Evinizin kapı kolundan asansör düğmelerine kadar herşeyi size özel tasarlattığı için. 

¦ Dünyanın en önemli tasarım fuarlarından yüzde 100 Design London'a ilk kez katılan gayrimenkul firması olduğu için. 

¦ Patentini aldığı veya almayı beklediği 16 ayrı innovasyona sahip olduğu için. 

¦ Patentli buluşu Foldhome konsepti için 12 ayrı ülkeden proje geliştirme teklifi aldığı için. 

¦ Projenin teslimini ilk günden garantileyen ilk ve tek Türk firması olduğu için. 

¦ 36 yıllık sektör tecrübesini 29 yaş ortalamasına sığdırdığı için. 

'EN İYİ MİMARLAR NEFTE' Foster+Partners, SOM ve HOK gibi dünyanın en ünlü 3 mimarı ile aynı anda çalışan ilk Türk firması olan Nef, tasarım odaklı proje sistemi çerçevesinde binaların sadece cephesini ve lobisini değil, kapı kolundan asansör tuşlarına kadar birçok detay ve Foldhome üniteleri için dünyanın en ünlü 20 Nef New York ofisi açıldı, Dubai ofisi 2014 yılında açılıyor NEF gayrimenkul sektöründe uluslararası bir marka olma hedefiyle, 2013'ü bitirmeden açtığı New York ofisi ile bu bölgedeki tasarımcı ve yatırımcılarla iş birliğini artıracak yeni bir satış kanalını devreye aldı. Nef, önümüzdeki yılın ilk aylarında açmayı planladığı Nef Dubai ofisi için de lokasyonu belirleyerek, bu bölgedeki yatırım talebini karşılayacak yeni bir adım daha attı. 

TÜRKİYE'DE ilk ve tek olarak Nef tarafından uygulanan Garantili Proje Sistemi ile projelerin maliyeti daha inşaata ve satışa başlamadan bankada güvence altına almıyor ve oluşabilecek tüm finansal riskler sıfırlanıyor. 

Böylece Nef projelerinin teslimi, hiçbir satış yapma zorunluluğu olmaksızın projenin ilk gününden itibaren garantileniyor. 

İstanbul'un merkezi lokasyonlarında yatırım değeri yüksek projeler geliştiren Timur Holding markası Nef, ince düşünülmüş yaşam alanları tasarlıyor. Nef, tasarımın insanlar için bir lüks değil, bir yaşam biçimi olmasından yola çıkarak farklı ihtiyaçlara cevap verebilecek 13 projesiyle sektöre yeni bir soluk getiriyor. 

Timur Gayrimenkul Yönetim Kurulu üyesi Erden Timur, Türkiye'de ve dünyadaki 6 ülkede büyük metropolde sektörel ihtiyaçları analiz etmek için uzman kişi ve kurumlarla çeşitli araştırmalar yaptıklarını söyledi. Timur, "Hedef kitlemizin beklentilerini anladıktan sonra, tasarımı odak noktamız haline getirerek sektöre yeni bir soluk kazandırmak için satıştan pazarlamaya bütün katma değer zincirini yeniden tasarlayarak dünyada farklı bir gayrimenkul geliştirme firması kurduk" dedi. 

'7 FARKLI SERİ' Altında apartments, flats, residences, houses, dorms, suites ve offices olmak üzere 7 farklı seriyi barındıran Nef, tasarıma verdiği önemle, diğer tüm projelerden ayrışıyor. Patentli bir Nef keşfi olan 'Foldhome' ve 'Foldoffice' konsepti ve projelerinde birlikte çalıştığı dünyaca ünlü mimar ve tasarımcılarla Nef, tasarımın herkes için bir lüks değil bir yaşam biçimi olmasını hedefliyor. 

endüstriyel tasarımcısından 12 tanesi ile ve Türkiye'den de dünya çapında bir tasarımcı olan Autoban ile çalışıyor. 

24 ODAL11+1 EV Foldhome, alışılmış sosyal tesislerden farklı olarak ve kişiye özel kullanım alanları sunuyor. Böylece, 5 bin metrekarelik bir evin sahip olabileceği özellikleri 60 metrekarelik bir ev içine dahil ediliyor. Foldhome sistemine göre, bir ev aldığınızda aslında 24 odalı bir eve sahip oluyorsunuz. Yaşadığınız binada yer alan sinema salonundan, terasta jakuziye; mutfağınızı kirletmek istemediğinizde kullanabileceğiniz tam donanımlı bir mutfaktan, piyano veya bateri çalmak istediğinizde kullanabileceğiniz içerisinde küçük bir kayıt stüdyosuna kadar 24 farklı üniteden rezervasyon sistemiyle yararlanabiliyorsunuz. 

Kullan-öde sistemi sayesinde kullanılmayan bir alan için dairelerden ayrı bir ücret alınmıyor ya da aidata eklenmiyor. 

Nef Kâğıthane 08 metroya komşu SON yıllarda yapılan altyapı ve ulaşım yatırımlarıyla yıldızı parlayan Kâğıthane, merkezi konumu ve "MaslakLevent-Taksim" aksına yakınlığı ile nedeniyle Avrupa yakasının yeni yaşam merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. 

Bölgeye yüksek değer kazandnacak olan Kâğıthane Kent ve Kültür Meydanı ile yeni açılacak metro hattı durağı Nef Kağıthane 08'in hemen yanında yer alması planlanıyor. 40 ile 56 m2 arasında değişen 1+1 konutların yer aldığı projede 1+1 daireler birleştirilerek 2+1 ve 3+1'ler oluşturulabiliyor. 146 dairelik proje 11 ve 14 katlı iki konut bloğundan oluşuyor. Projede konut fiyatları büyüklüğe, kata ve konuma göre değişmekle beraber 180 bin TL'den başlıyor. 

cç m =5 CÛ Nef Merter 13 ile yenjıbir yaşam kompleksi geliyor YENİ Yüzyıl Üniversitesi'nin hemen yanında Yeşil Kundura'nm bitişiğinde yer alan Nef Merter 13, metrobüs ve tramvay hattına yürüme mesafesinde konumlanıyor. Nef Merter 13, her biri 14 katlı dört konut ve 13 katlı 1 home-office bloğundan oluşuyor. 

11 bin metrekarelik bir arsa üzerine inşa edilecek projede 672 konut, 168 home-office ve 37 mağaza yer alıyor. 45 ile 179 metrekare arasında değişen konut ve 43 ile 73 metrekare arasında değişen home-office ünitelerine sahip projenin mimarisi için dünyaca ünlü mimari grup Add-On ile çalışılırken Foldhome ve Foldoffice üniteleri ve iç mekanlar ise dünyanın en iyi 20 endüstriyel tasarımcısından 12'si tarafından tasarlanıyor. 

Nef Merter 13, iç avlu şeklinde tasarlanan meydan konsepti içerisindeki mağazaları, alışveriş ve yemek alanlarıyla birlikte site sakinlerine ve bölgeye yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konutların bulunduğu projede fiyatlar büyüklüğe, kata ve konuma göre değişmekle beraber 220 bin TL'den başlıyor. 

Ilünyaca ünlü mimarlık ^ pislerinin katıldığı tasarım V Çakışmaları düzenleyerek İzolelerinin mimarlarını" Kirleyen Nef, kapı Mlundan asansör tuşuna kadaı^n lwarovski gibi markaların tasarımcıları ile çalışıyor.



Sabah Gazetesi 


Geri Dön