28 / 04 / 2024

Tekfenin Levent Ofis projesi 2010 yılının en iyi ofis ödülünü aldı!

Tekfenin Levent Ofis projesi 2010 yılının en iyi ofis ödülünü aldı!

Tekfen Emlak Geliştirme Grubunun projesi Levent Ofis Kentsel Kalite için Diyalog" teması adı altında düzenlenen ArkiPARC Gayrimenkul Ödüllerinde 2010 yılının en iyi ofis binası seçildi...  



Tekfen Emlak Geliştirme Grubutarafından geliştirilen Levent Ofis projesi, 30-31 Mart 2011 tarihleri arasında Kentsel Kalite için Diyalog" teması adı altında düzenlenen ArkiPARC 2011 Gayrimenkul Ödülleri kapsamında 2010 yılının en iyi ofis binası seçildi.

Fiziksel çevrenin niteliğinin iyileştirilmesine katkı sağlayan kişi ve kurumların onurlandırılması ve benzer yatırımların geliştirilmesinin teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen ArkiPARC 2011 Gayrimenkul Ödüllerinde konut, ofis, otel, alışveriş merkezi, alternatif yatırımlar ve karma kullanım olmak üzere toplam 6 kategoride "proje üzerinden geliştiricileri ödüllendirildi. İki aşamalı olarak gerçekleştirilen seçici kurul toplantılarının ilk aşamasında finalistler, ikinci aşamasında ise kazanan projeler açıklandı.

Başarılı yatırım potansiyeli olan projeler ödüllendirildi
Gayrimenkul Ödülleri ARKIPARC 2011 kapsamında gayrimenkul yatırımlarının kente, kentliye ve yatırımcısına aynı anda kazandırması ana kriter olarak kabul edildi. Bunun yanında geliştirilen projelerin sadece iyi bir mimari proje olması değil aynı zamanda iyi bir yatırım olarak da görülmesi dikkate alındı. Gayrimenkul Ödülleri kapsamında ayrıca, projelerin estetik hassasiyetlerinin yanı sıra sürdürülebilir başarılı bir yatırım potansiyeli taşıması da değerlendirildi.

Tekfen Levent Ofis Hakkında
İddialı mimarisi ile fark yaratan ve yeni bir mimari konseptin temsilcisi olan Levent Ofis,  tasarımından uygulamasına bir çok yeniliği içerisinde barındırıyor. En ileri inşaat tekniklerini en kaliteli malzemeyle buluşturan projede, görselliğe de fonksiyonelliğe de eşit oranda önem veriliyor. Projenin konsept tasarımı ve mimari projeleri Molestina Architektene ait olup, uygulama projeleri  Swanke Hayden Connell Architects (SHCA) tarafından hazırlandı. Levent Ofis, Tekfen Emlak Geliştirme Grubunun kentin en prestijli iş alanı Levent'te, Tekfen Tower'dan sonra ikinci A sınıfı ofis projesi olup, Amerikan Yeşil Binalar Konseyi tarafından verilen LEED Gold sertifikasını almıştır.


Geri Dön