29 / 04 / 2024

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Nef'ten 4-4'lük projeler!

Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle de piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor.




Farklı tasarım ve mimari yapılarıyla istanbul ve konut sektörüne değer katan Timur Gayrimenkul, NEF markasıyla yatırımcılara cezbedici projeler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 18 projeyi hayata geçiren grup, dört yeni projesiyle piyasanın canlanmasına katkıda bulunuyor. 


ATAKÖY 22 

Ataköy'ün en merkezi noktasında 1 ofis, 1 residans, 3 konut ve 1 otel bloğundan oluşan 6 bloklu karma projede home-office, konut ve rezidansların yanı sıra luxury apartments olarak adlandırılan deniz manzaralı büyük metrekareli daireler yer alıyor. Teras ofisler ve mağazaların da bulunacağı projedeki dairelerin yüzde 90 nı satılırken, ofisler Emlak 2014 fuarında ilgi görüyor. 


NEF MERTER 13

 Dört konut ve bir home-office bloğundan oluşan projede 672 konut, 168 home-office -ve 37 mağaza yer alıyor. İç avlu şeklinde tasarlanan meydan konseptiyle öne çıkan projenin cezbedici yönlerinden birisi de metrobüs ve tramvay duraklarına yakınlığı. 


NEF KAĞITHANE 03

 Satış süreci en hızlı tamamlanan projede 13 katlı home-office bloğu ile mağazalar yer alıyor. Kullan-öde kurgusuyla çalışan Foldoffice sistemi sayesinde ihtiyaç duyulan herşey küçük m2ye sahip ofislerde yerini buluyor. 


NEF'TEN SÜRPRİZLER 

Şirket, Emlak 2014 fuarında 6 bin lira peşinat, aylık 1.400 lira taksitle vatandaşlara ev sahibi olmanın yolunu açacak... nef.com.tr üzerinden her akşam saat 22:00dan sonra sadece 3 ev için indirim ve süprizler sunulacak. 

Şirketin diğer sürprizi ise Nef Şişli 25 projesi. 

Minimum 246 bin liradan satışa sunulan Nef 25'te konut 3(*ay sıfır faizle ödeme alternatifi bulunuyor. 


Yeni Akit


Geri Dön