27 / 04 / 2024

Neo Gölpark Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor!

Neo Gölpark Evleri'nde fiyatlar 780 bin TL'den başlıyor!

Firma: Neo Yapı

Proje: NeoGölpark İstanbul

Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı Neo Gölpark İstanbul Evleri ile doğa içinde huzurlu, sağlıklı ve de konforlu yaşam alanları sunuyor. Fiyatlar 780 bin TL'den başlangıç gösteriyor...



Temel attığı evlerle sahiplerine mutlu yaşamlar sağlayan Neo Yapı, Bolluca’da konumlandırdığı Neo Gölpark İstanbul Evleri ile doğa içinde huzurlu, sağlıklı ve de konforlu yaşam alanları sunuyor.

120.000 ağaçlık doğal orman, ördeklerin ve kuğuların gezdiği Mavi Göl gibi tabiatın güzellikleri ile çevrelenen Neo Gölpark İstanbul Evleri, Neo Life yaşam merkezi, Kuğulu Park’ın yanı sıra projeye yeni eklenen Akasya Park’la da, ev sahiplerine şehrin stresinden uzak, taze, zinde, konforlu ve ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını açıyor.


 Neo Gölpark Evleri nde fiyatlar 780 bin TL den başlıyor!


Geçtiğimiz sezon açılışı yapılan Akasya Park’ta, çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimine katkı sağlaması hedeflenen çok özel bir golf akademisi, manzarayı tepeden seyretmeyi sağlayan, konforlu ve şık bir seyir alanı bulunuyor. 


Çocuklar tarafından 100 adet çam fidanı dikilerek daha da yeşillendirilen  NeoGölpark İstanbul  Evleri, Bolluca’ya kendi doğasıyla sahip çıkmanın önemini vurguluyor!

6 mahalle olarak planlanan NeoGölpark İstanbul Evleri, her eve düşen geniş yeşil alanı ve bölgedeki özel konumlandırması ile ilgi görmesinin yanı sıra İstanbul’un en büyük yatay yaşam alanlarından biri olarak da öne çıkıyor.


Göllerle çevrili muhteşem bir ormanın hemen yanında yer alan NeoGölpark İstanbul Evleri,  Kemerburgaz – Göktürk’e sadece 10 dakikalık bir mesafede yer alıyor. 

NeoGölpark İstanbul Evleri Bolluca’da yer alan tek yatay bahçeli konut projesi olarak ve yeni havalimanına olan yakınlığı ile yatırım değeri her geçen gün daha da artan, çocuklarınızla huzurla yaşayacağınız en önemli adreslerden…


0212 685 08 07


www.neogolparkistanbul.com


projeye sor



Geri Dön