28 / 04 / 2024

Neomarin AVM, çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor

Neomarin AVM, çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor

Neomarin AVM, BP Türkiye Yol Emniyeti çocuk tiyatrosuna ev sahipliği yapıyor



Neomarin Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk anlayışı çıtasını her geçen gün daha da üst seviyelere çıkarıyor. Ülkemizde her yıl binlerce kişinin hayatını kaybettiği trafik kazalarını önlemek için, toplumsal bilinçlenmeyi artırmanın ve çocukaları bilgilendirmenin geçtiğine inanan Neomarin AVM, BP Türkiye Yol Emniyeti Çocuk Tiyatrosu´na ev sahipliği yapıyor.

BP Türkiye´nin yol güvenliği konusunda, sosyal sorumluluk faaliyetleri kapsamında sürdürdüğü "Önüm, Arkam, Sağım, Solum, Trafik" adlı çocuk oyunu Neomarin AVM´de çocuklarla buluşuyor. Bu yıl 11´nci yıldönnümünü kutlayan tiyatro, verdiği mesajlarla çocukları hem eğlendiriyor, hem de öğretici oluyor.

17 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00´da sergilenecek olan oyunu, çocuklar ve ebevynleri ücretsiz olarak izleyebilecek. Yol güvenliği konusunda faydalı bilgiler veren tiyatro oyunu 6-11 yaş grubu çocuklara hitap ediyor.

45 dakika süren oyunda çocuklar, Afacan ve Zeynep Abla´dan, eğlenceli şarkılar eşliğinde, temel trafik kurallarını öğreniyorlar. Oyunu diğer çocuk oyunlarından ayıran en önemli faktör interaktif olmasının yanı sıra çocukları bir yandan eğlendirirken, diğer yandan da temel trafik kuralları ve yol güvenliği konusunda bilinçlendirmesi.

Neomarin AVM, trafik konusunda bilinçli bir nesil yetiştirmek üzere çocukları ve aileleri oyuna bekliyor.


Geri Dön