28 / 04 / 2024

Neşet Tarhan: Mezitli örnek ilçe olacak!

Neşet Tarhan: Mezitli örnek ilçe olacak!

Mezitli'yi cazibe merkezi haline getireceklerini söyleyen CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan, "Yeni bir imar planı ile Mezitli yerli ve yabancı yatırımcıların gözdesi olacak. Mezitli'yi diğer ilçelerimiz örnek alacak" dedi.



Mersin Tüm Muhtarlar Derneği, CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan'ı ziyaret etti. Mersin Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Gtilgen, Neşet Tarhan'ın belediyecilik geçmişinin olmasının muhtarlar adına sevindirici olduğunu belirterek, "Biz muhtarlar olarak Neşet Bey'in belediyecilik geçmişinin olması sebebiyle mutlu olduk. Çünkü Neşet başkanımız muhtarları en iyi anlayanlardan birisidir. Adaylığı hayırlı olsun. Kendisine tüm muhtarlar olarak başarılar diliyoruz" dedi. CHP Mezitli Belediye Başkan adayı Neşet Tarhan da, "Muhtarlarımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Mezitli yeni bir sürece girdi. Ben kendimi seçimleri kazandığım takdirde Mezitli'nin ilk belediye başkanı olarak göreceğim. Çünkü Mezitli, yeni sınırlar ve yeni bir coğrafyaya sahip oldu. Artık kırsal alanla kentsel yapı bir arada oldu. Hizmet alanı Toros Dağı'nın zirvesinden denize uzanan geniş bir bölge olarak karşımıza çıkıyor. Mezitli'de imar planının olmayışı sebebiyle bir durağanlık var. Buna karşın yinede Türkiye ortalamasının iki katına karşın hızlı göç alan bir kent Mezitli. İmar planının en iyi şekilde hazırlanması için belediye meclis üyelerimle birlikte, Büyükşehir'de bunun mücadelesini vereceğim. 

Tabiki sizlerinde görüş ve önerilerinizi alacağım. Kendi bulunduğunuz yörenin nasıl bir yöre olmasını istemeniz bizler için çok önemli"dedi. 


Mersin'de İmece


Geri Dön