27 / 04 / 2024

Nest Kurtköy'de son konutlar! Ocak 2024'te teslim!

Nest Kurtköy'de son konutlar! Ocak 2024'te teslim!

Nest Kurtköy projesinde yer alan son konutların satış süreci devam ediyor. Projede yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin teslimlerinin 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor.




Nest Kurtköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de hayata geçiriliyor. Nest Kurtköy projesinde yer alan konutların satış süreci devam ediyor.

5 blok olarak yükselen Nest Kurtköy projesinde toplam 96 adet konut bulunuyor. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Nest Kurtköy projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Nest Kurtköy projesinde yer alan konutların teslimlerinin ne zaman yapılması planlanıyor? Nest Kurtköy projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Nest Kurtköy projesinde hangi sosyal alanlar bulunuyor? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Nest Kurtköy projesi ile ilgili detaylar...

Nest Kurtköy de son konutlar! Ocak 2024 te teslim!

Nest Kurtköy projesinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin fiyatlar 4 milyon 150 bin TL'den başlıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenler yüzde 80 peşinat ödediklerinde kalan yüzde 20'lik tutarı teslimde ödeyebiliyor.

Teslimleri 2024 yılının Ocak ayında gerçekleştirilmesi planlanan Nest Kurtköy projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. Nest Kurtköy projesinin sosyal alanları arasında; Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, sauna, otopark, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


NEST KURTKÖY NEREDE?

Nest Kurtköy projesi; Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı ve Teknopark’a 5 dakika, Viaport AVM’ye 5 dakika Koç Üniversitesi, Medeniyet Üniversitesi, Okan Üniversitesi, Sabancı Üniversitesi 10 dakika uzaklıkta yükseliyor.

Nest Kurtköy projesi yüzde 1 KDV oranıyla da dikkat çekiyor. 


Web: https://nestkurtkoy.com/
Telefon: 0 216 378 0 075

Forward Life yüzde 50 peşin 24 ay vade avantajı ile satışta! Yeni proje!

360 Villas Tepeören'de peşin ödemelerde yüzde 20 indirim avantajı!

Maia Green Port Prime Satışta! Yeni Proje!


Geri Dön