04 / 05 / 2024

Nestavilla'da 21 bin 400 TL'ye hazır villa!

Nestavilla'da 21 bin 400 TL'ye hazır villa!

Pratik Hazır Konut Teknolojisi ile inşa edilen Nestavilla villaların fiyatları 21 bin 400 TL'den başlıyor



Vefa Group, Nestavilla Pratik Hazır Konut Çözümleri markası ile hazır konut üretimi yapıyor.

Nestavilla'da 48 metrekarelik tek katlı villalar 21 bin 400 TL'ye, 68 metrekarelik tek katlı villalar 26 bin 250 TL'ye, 79 metrekarelik tek katlı villalar 31 bin 250 TL'ye, 90 metrekare  tek katlı villalar 32 bin 950 TL'ye, 94 metrekare tek katlı villalar 35 bin 450 TL'ye, 97 metrekare tek katlı villalar 36 bin TL'ye, 107 metrekarelik tek katlı villalar 40 bin TL'ye, 138 metrekarelik tek katlı villalar 50 bin 650 TL'ye, 149 metrekarelik tek katlı villalar 52 bin 450 TL'ye, 179 metrekarelik tek katlı villalar 58 bin 150 TL'ye, 156 metrekarelik iki katlı villalar   bin TL'ye ve  67 bin 200 TL'ye satılıyor.

Ortalama 100 metrekarelik tek katlı bir binanın imalatı 5 gün ile 15 gün arasında tamamlanıyor ve sevke hazır hale getiriliyor. Sevkiyattan ve zemin betonu firmaya teslim edildikten sonra 5 günde binanın montajı tamamlanıyor. Evler imalat ve montaj hatalarına karşı 1 yıl garantili.

1. deprem bölgesi şartları göz önünde bulundurularak üretilen Nestavilla'da fiyata dahil olan işler;

Firma binanın kaba montaj işlerini tamamlıyor. Duvar panellerini, birleşim elemanlarını, tavan kaplamasını, tavan izolasyonunu ve çatı kaplamasını yapıyor. Dış ve iç kapıların, pencerelerin ve camların takılması işlerini de gerçekleştiriyor. Binanın içi ve dışı boyanıyor, zemin ve duvar kaplamaları yapılıyor, ısıtma ve soğutma tesisatları döşeniyor, elektrik tesisatı yapılıyor, armatürler takılıyor. Binanın içinin pis su temiz su gibi sıhhi tesisatları yapılıyor. Belediyeden alınması gereken müsadeler ve ruhsat işlerini de firma gerçekleştiriyor.
 
Zemin betonu ve her türlü hafriyat ve çevre düzenlemesi işlerinin masrafı müşteriye ait. İstanbul dışında yapılacak montajlar için montaj ekibinin konaklama ve yemek bedelleri, malzemenin nakliye ve nakliye sigortası da müşterilere ait oluyor.

Nestavilla, TS-825'e (Binalarda Isı Yalıtım Yönetmeliği) uygun duvar ve çatı ısı değerlerini karşılıyor. Diğer yandan Nestavilla detayları, ısı köprüsü olmayacak şekilde geliştiriliyor. Bu da ülkemizdeki üç iklim bölgesine uygun yapıların oluşmasına imkân veriyor. Ayrıca her proje Türk standartları ve Uluslararası Standartlar doğrultusunda statik olarak inceleniyor.

Nestavilla'da belirlenen standart ev tiplerinin dışında kişiye özel projeler de tasarlanıp üretilebiliyor. Bu projeler ev sahibi adayı ile varılan özel mutabakatlarda ortaya çıkan maliyet ve ödeme seçenekleriyle tamamlanıyor. Özel proje taleplerinde daha çok tek katlı ve 100 metrekare civarında olan konutlar tercih ediliyor.

Hazır yapılarda, kiriş ve kolon olmadığından, ara kat, iç ve dış duvar ebatları ile mekândan tasarruf sağladığı gibi, bu durum, binanın ergonomik ve ekonomik değerini de artırıcı bir etken oluyor. Ayrıca toplam bina ağırlığının daha az olması nedeniyle temel maliyeti azalıyor.

www.nestavilla.com

0 216 390 47 77

 

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön