28 / 04 / 2024

Net Holding, Bazaar54'ü 18 milyon dolara satıyor!

Net Holding, Bazaar54'ü 18 milyon dolara satıyor!

Net Holding Bazaar54'ü Yalçın Ayaslı'ya 18 milyon dolara satacağını açıkladı



Net Holding Yönetim Kurulu, Bazaar54 unvanlı çok katlı turistik satış mağazası olarak faaliyet gösteren taşınmazın Yalçın Ayaslı'ya 18 milyon dolar bedelle satılmasına karar verdiğini açıkladı.
Sabah

İlgili haber:

Bazaar54 Yalçın Ayaslı'ya 18 milyon dolara satılacak

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Amerikan rüyasıyla Bazaar54'ü satın aldı

Net Holding'in Nuruosmaniye'deki Bazaar54 adlı turistik eşya mağazası ABD'de yaşayan Türk işadamı Yalçın Ayaslı'ya satıldı

Net Holding Yönetim Kurulu, Bazaar54 unvanlı çok katlı turistik satış mağazası olarak faaliyet gösteren taşınmazın Yalçın Ayaslı'ya 18 milyon dolar bedelle satılmasına karar verdiğini açıkladı. İstanbul'da tarihi yarımadanın en işlek turistik caddesi Nuruosmaniye Sokağı'ndaki, 7 katlı toplam 4 bin 900 metrekarelik turistik eşya, halı, kuyum mağazası Bazaar54'ü satın alan Yalçın Ayaslı, ODTÜ mezunu, Amerika'da Hitit Microwave isimli şirketin sahibi.

1.5 MİLYON $ AVANS ALINDI

Holding'in Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan açıklamasında, taşınmazın satılmasına ve satış için alıcılarla görüşülmesi ile tekliflerin alınması hususunda üst yönetimin yetkilendirilmesine karar verildiği duyuruldu. Açıklamada "Üst yönetimin yaptığı görüşmeler neticesinde Yalçın Ayaslı'ya 1.5 milyon doları avans, bakiyesi tapu devri ile eş zamanlı olmak üzere toplam 18 milyon dolara satışın yapılmasına oy birliği ile karar verilmiştir" denildi.

ABD'de doktoraya gitti, patron oldu

62 yaşındaki Yalçın Ayaslı, ODTÜ Elektronik Mühendisliği Fakültesi'nden mezun olduktan sonra yüksek lisans ve master için gittiği ABD'de elektronik ve elektrik alanında faaliyet gösteren Hitit Microwave şirketini kurdu. ODTÜ'de öğretim üyeliği yapan Dr. Yalçın Ayaslı, 2000 yılında merkezi Amerika'da olan Türk Kültür Vakfı'nı kurdu. Aynı zamanda Türkiye'de ilk defa megawatt boyutunda dev rüzgar türbinleri üretecek olan Model Enerji'nin kurucu ortaklarından.
Star


Geri Dön