02 / 05 / 2024

Netcad'in yazılımı Azerbaycan tapu sisteminde kullanılacak!

Netcad'in yazılımı Azerbaycan tapu sisteminde kullanılacak!

Türk mühendislerin geliştirdiği yazılım, Azerbaycan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi Projesi'nde kullanılacak



Bilkent Cyberpark’ta görevli Netcad tarafından geliştirilen yazılım, Azerbaycan Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi Projesi’nde kullanılacak.

Netcad Uluslararası Satış Müdürü Musa Semerci, yaptığı açıklamada, coğrafi bilgi sistemleri ve mühendislik çözümlerine dönük çalışan Netcad’in, Azerbaycan Tapu ve Kadastro Sistemi Projesi’ni hayata geçireceğini bildirdi.

Netcad’in yazılım çözümlerinin Azerbaycan’da kadastro ve karayolları çalışmalarında uygulanmaya başladığını belirten Semerci, Dünya Bankasının finanse ettiği Azerbaycan’ın Tapu ve Kadastro Bilgi Sistemi ihalesinde en yüksek puan ve en uygun teklifle Netcad’in kadastro sektöründeki gücünü bir kez daha ortaya koyduğunu ifade etti.

Netcad’in yalnızca sahip olduğu ürünleri yurt dışına pazarlamakla kalmadığını, aynı zamanda web tabanlı kadastro, belediye süreçlerinin entegrasyonu gibi kritik öneme sahip alanlarda bugüne kadar edinmiş olduğu deneyimleri ve bilgi birikimini de diğer ülkelerin hizmetine sunduğunu anlatan Semerci, bu kapsamda Azerbaycan dışında Avrupa, Balkanlar, Ortadoğu, Kafkasya, Afrika ve Güney Asya’da toplam 17 ülkedeki bayi ve çözüm ortağı ile yurt dışı faaliyetlerini sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

AA


Geri Dön