28 / 04 / 2024

Nevbahar Botanikin ikinci etabı satışa sunuldu! 140 bin 500 TL'ye!

Nevbahar Botanikin ikinci etabı satışa sunuldu! 140 bin 500 TL'ye!

YDA Grupun Ankarada inşa ettiği Nevbahar Botanik projesinin 1. etap satışları büyük ilgiyle karşılaştı. Projeye olan yoğun taleple 2. etap bu hafta satışa sunuldu. Nevbahar Botanik, uygun ödeme koşullarıyla, 140 bin 500 TLden başlayan fiyatlarla alıcı bul



YDA Grup, konut projeleriyle sektörünün en kaliteli örnek projelerine imza atmaya devam ediyor. Türkiyenin birçok şehrinde ve yurtdışında başarılı projelere imza atan firmanın  Ankara  Yenimahallede konumlandırdığı Nevbahar Botanik projesi yoğun ilgi görüyor. Satışa sunulan ilk etabın büyük ilgiyle karşılanmasının üzerine ikinci etap satışlarının önümüzdeki hafta başlayacağı belirtildi.

Proje detaylarıyla Ankaranın en gözde konut projeleri arasında yerini alan Nevbahar Botanik, huzurlu ve konforlu bir yaşam alanı sunuyor.  Sıkışık düzen binaların aksine geniş aralıklarla, büyük meydanlarla tasarlanan Nevbahar Botanik projesinin, 56.000 metrekaresi sadece yeşil alanlara ayrıldı.

Projede site sakinlerine, eşsiz botanik bahçelerle ve peyzaj alanlarıyla yeşilin içinde bir yaşam alanı oluşturuluyor.
Nevbahar Botanik, geniş bahçelerinin yanı sıra, basketbol ve voleybol sahalarında, tenis kortlarında, bisiklet yollarında, koşu ve yürüyüş parkurlarında sağlık bir yaşam sunarken, 7/24 özel güvenliğiyle de huzurlu ve güvenli bir hayat sunuyor.

Teslimlerini tamamladığı Nevbahar Konutlarının sakinlerinin yüzlerini, kaliteli ve prim yapan daireleriyle güldüren YDA Grup, Nevbahar Botanikle de kazançlı bir yatırıma imza atıyor.

Ankaranın en seçkin ve huzurlu konut projesi Nevbahar Botanik, uygun ödeme koşullarıyla, 140 bin 500 TLden başlayan fiyatlarla alıcı buluyor.

312 386 18 18

www.nevbaharbotanik.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com


Geri Dön