05 / 05 / 2024

Nevşehir'de 6 katlı Peri Kafe'ye ilgi yoğun!

Nevşehir'de 6 katlı Peri Kafe'ye ilgi yoğun!

Nevşehir'in Uçhisar Kasabasında bulunan 6 katlı Peribacasının içerisinde bulunan kafeterya yerli ve yabancı turistlerin büyük beğenisini topluyor. Peri Cafe Kapadokya'yı ziyarete gelen turistlerin akınına uğruyor.



Nevşehir'in Uçhisar Kasabası'nda bulunan 6 katlı peribacası içerisinde bulunan kafeterya yerli ve yabancı turistlerin gözdesi. Peri Cafe Kapadokya'yı ziyarete gelen turistlerin akınına uğruyor. 35 yıldır turizmle uğraşan ve 24 yıldır Peri Cafe'yi kiralık olarak işleten Recep Erkan, kafeteryasına ilk kez gelen turistlerin hayran kaldığını ve sürekli gelmek istediklerini söylüyorlar dedi. Erkan, kafeteryayı uzun yıllardır işlettiğini ve özellikle son zamanlarda turistlerin ilgisinin arttığını ifade etti. Turistlerin ilgisinden son derece memnun olduğunu ifade eden Erkan, Turistlerin özellikle burayı nasıl yapıldığını merak ettiklerini söyledi. 


Şu bat-Mayıs döneminde günlük 8-10 grubun geldiğini kaydeden Erkan, Kapadokya'daki turizm sezonunun açılmasıyla işlerinin arttığını belirtiyor. 15 Eylül'e kadar bölgede iç turizm olduğunu belirten Erkan, 15 Eylül ve 20 Aralık tarihleri arasında da bölgeye yabancı turistlerin akın ettiğini ve günde 200'e yakın kişinin kafeteryasına uğradığını ifade etti. Bu dönemde Alman ve İngiliz turistlerin sıkça geldiğini kaydeden Erkan, İlkbahar ve Sonbahar dönemlerinde de emeklilerin Kapadokya'ya akın ettiğini gençlerin ise denizi tercih ettiğini söyledi.


Muşkara Haber


Geri Dön