13 / 05 / 2024

Nevşehirli hanımlar konutlarını alamayınca stüdyoyu bastı!

Nevşehirli hanımlar konutlarını alamayınca stüdyoyu bastı!

Nevşehirde bir grup kadın, belediyenin Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde yatırdığı konutların tartışıldığı canlı yayınlanan programda stüdyoya girerek, kendilerine konut teslim edilmediğini iddia etti



Yerel yayın yapan Kapadokya Televizyonunda, Genel Müdürü Behçet Alkanın hazırlayıp sunduğu "Dört Dörtlük Bakış" adlı canlı yayınlanan programda, Nevşehir Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yaptırılan konutların teslimi konusu ele alındı.

Bu sırada televizyona gelen bir grup kadın, canlı yayının yapıldığı stüdyoya girdi. Genel Müdür Alkan ve konukları Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muammer Başer, gazeteci yazar Oğuz Özdem ve gazeteci Erdal Kesici, durumu anlamaya çalışırken, kadınlar da konutlarının teslim edilmediğini öne sürerek, yayına müdahale etti.

Canlı yayını bir süre ara verildikten sonra stüdyonu giren kadınlar da programa konuk edilerek, sorunlarını dile getirmelerine fırsat verildi.

Genel Müdürü Behçet Alkan ve konuklarının, sorunun çözümü için gayret göstereceklerini söylemesi üzerine kadınlar televizyon binasından ayrıldı.

AA

 


Geri Dön