28 / 04 / 2024

New Castle, 119 yıllık stadın ismini değiştiriyor!

New Castle, 119 yıllık stadın ismini değiştiriyor!

Newcastle United, yeni sponsorluk anlaşması ile birlikte 119 yıllık stadının ismini değiştireceğini açıkladı. St.(Aziz) James Parktaki değişiklik taraftarı ayağa kaldırdı



Premier Lig ekibi Newcastle United tarihi stadının ismini değiştireceğini açıkladı. St James Parkta, yeni sürece Sport Direct Arena ile giren İngiliz ekibinin internet sitesinden idari direktör Derek Llambiasın yaptığı açıklamada, Biz kulübümüzü başarıları yakalamak için finansal olarak kendi ayakları üzerinde durabilir hale getirmeye çalışıyoruz. Zor ekonomik süreçlerden geçiyoruz ve acilen ticari gelirlere ihtiyaç duyuyoruz. Şu an stadyumun tüm isim haklarını kapsayacak uzun dönemli bir sponsorluk anlaşması arayışındayız ifadeleri kullanıldı.

Öfke dinmedi

Ancak 1892 yılından bu yana siyah-beyazlı ekibin evi konumunda olan St James Parkın isminin değişeceği haberi taraftarları hiç memnun etmedi. Yönetimin forma sponsorluğunu da kapsayan bu anlaşmadan yıllık 10 milyon pound gibi bir gelir beklenildiğini ve önemli oyuncular transfer ederek rekabet gücünün artırılacağına ilişkin açıklamaları öfkeyi dindiremedi. Taraftarlarca yapılan açıklamada Burası büyülü bir yer. Her bir Newcastle taraftarı için özel bir yer. Oyuncular gelir geçer, ancak Newcastle United ve St James Park aynı kalır denildi.
Milliyet


Geri Dön