28 / 04 / 2024

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

Firma: Özyurtlar İnşaat

Proje: New Bahçeşehir

New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje İstanbul İl'i Bahçeşehir İlçe' sinde yer alıyor. 98 adet daireden oluşan proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar uzaklıkta yükseliyor.



New Özyurtlar Bahçeşehir projesinde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 18 bin 500 metrekare alan üzerinde yer alan proje tek blok şeklinde yükseliyor.


New Özyurtlar Bahçeşehir projesinde spor salonu, sauna,cafe, duş alanları,buhar banyosu,kapalı yüzme havuzu gibi sosyal seçenekleri yer alıyor. Proje  Özyurtlar İnşaat  imzasıyla yükseliyor.


New Özyurtlar Bahçeşehir projesinde toplam 98 adet daire ve 6 adet dükkan da yer alıyor. Projedeki blok 21 kat şeklinde yükseliyor.


New Özyurtlar Bahçeşehir projesi çevresinde bir fen ve teknoloji lisesi,dört özel ilk-orta öğretim, iki resmi ilköğretim okulu,bir resmi lise, iki özel lise, üç sağlık merkezi (resmi-özel), karakol,anfi tiyatro, PTT ve kültür merkezleri bulunuyor.


New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgilerine göre proje Atatürk Havaalanı’na ise 15 dakika kadar, Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika, 5Torium AVM’ye, Marmarapark AVM’ye, 5M Migros’a, Bauhaus ve Koçtaş Yapımarket’e 5 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.


New Özyurtlar Bahçeşehir adres bilgileri!

Tel: 0850 460 27 27 

Web: http://www.ozyurtlar.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön