Konut

NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla!

NG Kütahya Seramik güvencesiyle Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa edilen NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla daire sahibi olunabiliyor.

NG Kütahya Seramik güvencesiyle Basın Ekspres Yolu üzerinde hayata geçirilen NG Residence projesi 26 katlı rezidans, 5 yıldızlı uluslararası zincir otel kulesi ve 3 bin 200 kişilik kongre merkezinden meydana geliyor.

 

1+1 ve 2+1 seçeneklere ve 3.18 metreye varan tavan yüksekliğine sahip daireler yer alan NG Residence projesinde dairelerin 2018'de teslim edilmesi planlanıyor.

 

NG Residence'ta 4 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla , peşinatsız taksit avantajı ile daire sahibi olunabiliyor. Projedeki dairelerin alanları 62 metrekare ile 139 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

 

NG Residence projesi; İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede yer alıyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve 3. Havalimanı bağlantı yoluna 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence metro istasyonuna ise 200 metrelik mesafede yer alıyor. 

 

Projede ayrıca sunulan hizmetler arasında; 7/24 güvenlik, SPA, buhar banyosu, sauna, Türk Hamamı yer alıyor. Sahip olduğu NG GYM spor salonunda ise pilates ve fitness imkânları sunuluyor. Projede her daireye özel kapalı otopark alanı da yer alıyor.www.ngresidence.com

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!