Proje Güncel

NG Residence'ta yüzde 30 kira getirisi artışı!

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi yatırımcısına kazandırdığı kira getirisinde yüzde 30 artış sağladı. Projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye yükseldi.

İstanbul’un hızla gelişen ve değerlenen bölgesi olan Basın Ekspres’e ayrıcalıklı bir prestij kazandıran NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, yatırımcısına kazandırdığı kira getirisini yüzde 30 artırdı. 18 ayda yüzde 45 oranında prim yapan projede, 1+1 dairelerin bin 500 TL’den başlayan kira getirileri bin 800 TL’ye, 2+1 dairelerin 3 bin 500 TL’den başlayan kira getirileri ise 3 bin 800TL’ye ulaştı.

İçerisinde barındırdığı 5 yıldızlı otel ve kongre merkezinin yanı sıra, Basın Ekspres’e getirdiği üst düzey yaşam ayrıcalığı ile kısa sürede bölgenin yıldızı olarak gösterilen NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle yatırım değerini her geçen gün değerleniyor. Ataköy- İkitelli ve Bağcılar- Kirazlı metro hattının tam ortasında, İstanbul Havalimanı’na 27 kilometre uzaklıktaki konumu da yatırımcılar için cazibesi artıyor. Yatırım değerindeki artışa paralel olarak, yatırımcısına sunduğu kira getirisinde de artıyor. Yatırımcılar, satın aldıkları dairelerini kiraya vermek istediklerinde, projenin sunduğu satış ve kiralama hizmetinden yararlanabiliyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, ilerleyen yıllarda dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na 6 kilometrelik mesafede bulunuyor. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne ve İstanbul Havalimanı bağlantı yollarına 4 kilometrelik mesafede konumlanan NG Residence, metro istasyonuna ise 200 metrelik uzaklıkta bulunuyor. Mevcut Kirazlı- Bağcılar metro hattının tam ortasında yer alan proje, bu yılın sonunda açılması amaçlanan Ataköy- İkitelli metro durağına da yürüme mesafesinde bulunuyor.

www.ngresidence.com

NG Residence güncel fiyat listesi Kasım 2019!