27 / 04 / 2024

Nidapark İstinye'de 48 ay vade yüzde 0 faiz imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Nidapark İstinye'de 48 ay vade yüzde 0 faiz imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Tahincioğlu Gayrimenkul, 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli' kapsamında Nidapark İstinye projesinde 48 ay vade yüzde 0 faiz farkı ve yüzde 10 indirim ile 24 ay vade yüzde 0 faiz farkının olduğu yeni kampanyayı hayata geçirdi.



Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen  Nidapark İstinye  projesinde yeni kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor.

Üç kampanyanın hayata geçtiği projede ilk kampanyada 48 ay vade imkanıyla yüzde 0 faiz fırsatı bulunuyor. Bu kampanyayı tercih eden vatandaşlar ödemelerine Şubat 2022'de başlıyor.

108 ay vade imkanı bulunan ikinci kampanyada ise 0,79 oranında faiz imkanı bulunuyor. Bu kampanya dahilinde de ödemeler Şubat 2022'de başlıyor.

Nidapark İstinye de 48 ay vade yüzde 0 faiz imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Üçüncü kampanyada ise yüzde 10 indirim uygulanırken 24 ay vade imkanı yüzde 0 faiz farkı bulunuyor.

İstinye Koyu manzaralı, merkezi konumu, geniş teraslı ve bahçe katı konutları ile dikkat çeken Nidapark İstinye'de 3 etap bulunuyor. Projede, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2’ye kadar değişen konut tipleri mevcut.

Proje içerisinde yer alan dairelerin fiyatı 8 milyon 750 bin TL'den başlarken,  4+1 dairelerin fiyatı 25 milyon 59 bin TL'ye kadar çıkabiliyor. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada Multi Evler projesinde 218 adet multi ev bulunuyor. Projede ev, home ofis ve ofis olarak kullanılabilen teraslı ve deniz manzaralı Multi Evler tasarlandı.

2 bloktan oluşan Nidapark Küçükyalı Büyükada'da teras alanı, özel depo alanı, güvenlik hizmeti, kapalı otopark ve vale hizmeti sunuluyor.

Nidapark İstinye de 48 ay vade yüzde 0 faiz imkanıyla ev sahibi olma fırsatı!

Nidakule Küçükyalı etabı 4 ofis kulesinden oluşuyor. Yüksek nitelikli ofis standartlarına uygun olarak tasarlanan ve kurgulanan kuleler, karma projenin içinde yer alarak, çalışma alanlarıyla yaşam alanlarını buluşturuyor.

https://www.tahincioglu.com/nidaparkistinye/

Tel: 444 4 846

Adres:Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No:4-A Sarıyer İstanbul

Cansu Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön