27 / 04 / 2024

Nidapark İstinye fiyat

Nidapark İstinye fiyat

Tahincioğlu Gayrimenkul, 'Akıllı Yatırım ve Ödeme Modeli' kapsamında Nidapark İstinye projesinde 48 ay vade yüzde 0 faiz farkı ve yüzde 10 indirim ile 24 ay vade yüzde 0 faiz farkının olduğu yeni kampanyayı hayata geçirdi.

Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim!

73 bin metrekare alanda yükselen Nidapark İstinye Evleri'nde ödemeler 60 aya kadar vade farksız yapılabiliyor. Tahincioğlu Nidapark İstinye teslim tarihi 36 ay sonra gerçekleşecek. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir!

Toplamda 538 apart üniteden meydana gelen Nidapark İstinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir" sloganıyla basına tanıtılıyor. 

13 soruda Nidapark İstinye projesi!

Geçmişi antik dönemlere kadar uzanan İstanbul’un en eski ve prestijli semtlerinden İstinye’de, Emlak Konut ve Tahincioğlu Gayrimenkul ayrıcalığı ile yükselen Nidapark İstinye'de avantajlı satışlar devam ediyor.

Nidapark İstinye: Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!

Nidapark İstinye "Lüks bir hayatın sınırları olmayabilir ama projesi çizilebilir!" sloganıyla satışa sunuldu. Metrekare birim fiyatının 23 bin TL'den başladığı proje 3 etaptan meydana geliyor...

Tahincioğlu İstinye fiyat listesi!

3 etap şeklinde dizayn edilen Tahincioğlu İstinye'de teslimlerin sözleşme tarihinden sonraki 36 ay içinde gerçekleşmesi planlanıyor. Tahincioğlu İstinye fiyat listesi haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark İstinye fiyat!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle hayat geçirilen Nidapark İstinye fiyat listesi 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 

Nidapark İstinye satışta! 60 ay 0 faizle!

Tahincioğlu'nun, hayata geçirdiği Nidapark İstinye projesinde TL bazında ve 60 ay sıfır faizle satışlar başladı..

Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı projelerinde şirket payı geliri yükseldi!

Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark İstinye ve Nidapark Küçükyalı'da asgari şirket payı toplam geliri yükseltildi. İşte yeni rakamlar...

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Tahincioğlu tarafından, Sarıyer İlçesi İstinye Mahallesi'nde inşa edilen Nidapark İstinye projesinde konut sahibi olmak isteyenler için, yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı devam ediyor.

Nidapark İstinye'de peşin ödemelerde yüzde 25 indirim kampanyasında son gün!

Nidapark İstinye projesinde peşin ödemelerde yüzde 20 indirim kampanyası bugün sona eriyor. Peki Nidapar İstinye'de konut fiyatları ne kadar? İşte 30 Kasım 2023 Nidapark İstinye konut fiyat listesi. 

Nidapark İstinye'de 36 ay 1,99 vade fırsatı bu ay sonunda bitiyor! Nidapark İstinye evleri ne kadar?

Nidapark İstinye konutlarında yüzde 10 taksitli peşinat ve 36 ay 1,99 vade farkı kampanyasıyla satışa sunuldu. İşte Nidapark İstinye projesine ilişkin tüm detaylar...

Nidapark Çankaya nerede? Nidapark Çankaya fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nidapark Çankaya nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Çankaya fiyat listesi....

Emlak Konut GYO'nun Nidapark İstinye'deki toplam geliri 3 milyar 849 milyon TL'ye yükseldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Nidapark İstinye ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Emlak Konut GYO, proje kapsamında Asgari Şirket Payı Toplam Gelirinin yükseldiğini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Nidapark Ataşehir fiyat listesi 2022! 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir ön satışa sunuldu. Peki Nidapark Ataşehir projesindeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark İstinye'nin değeri belli oldu! İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu açıkladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri kaç TL oldu? İşte o rakam...

Nidapark Ataşehir nerede? Nidapark Ataşehir fiyat listesi!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz günlerde satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Ataşehir projesinde de ön talep dönemini başlattı. Peki Nidapark Ataşehir nerede? İşte Nidapark Ataşehir fiyat listesi...

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 

Nidapark İstinye fiyat Haberi

Nidapark İstinye fiyat

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde yeni kampanyaları hayata geçirmeye devam ediyor.

Üç kampanyanın hayata geçtiği projede ilk kampanyada 48 ay vade imkanıyla yüzde 0 faiz fırsatı bulunuyor. Bu kampanyayı tercih eden vatandaşlar ödemelerine Şubat 2022'de başlıyor.

108 ay vade imkanı bulunan ikinci kampanyada ise 0,79 oranında faiz imkanı bulunuyor. Bu kampanya dahilinde de ödemeler Şubat 2022'de başlıyor.

Üçüncü kampanyada ise yüzde 10 indirim uygulanırken 24 ay vade imkanı yüzde 0 faiz farkı bulunuyor.

İstinye Koyu manzaralı, merkezi konumu, geniş teraslı ve bahçe katı konutları ile dikkat çeken Nidapark İstinye'de 3 etap bulunuyor. Projede, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2’ye kadar değişen konut tipleri mevcut.

Proje içerisinde yer alan dairelerin fiyatı 8 milyon 750 bin TL'den başlarken,  4+1 dairelerin fiyatı 25...