28 / 04 / 2024

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

Boğaz'ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

İstinye'de, Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında, Lis't ve Panavia projelerine komşu, yola cepheli, 685 metrekarelik arsa satışa çıktı. Boğaz manzaralı arsa için 50 milyon dolar isteniyor. 



Tahincioğlu tarafından inşa edilen Nidapark İstinye projesinin hemen yanı başında kalan ''Boğaz'ın yüzük taşı'' olarak nilendirilen  380 Ada 91 parsel nolu 685 metrekarelik arsa 50 milyon dolara satışa çıkarıldı. Sarıyer ilçesi İstinye Mahallesi'ndeki taşınmaz bölgede imarı olan tek arsa özelliğine sahip.


**Arsadan İstinye Manzarası;

Boğaz ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

Toplamda 3 bin 500 metre inşaat alanına sahip arsa, küçük bir plaza için uygun özellikleri taşıyor. 

TİCARİ VE ALIŞVERİŞ ALANI İÇİN UYGUN ÖZELLİKTE!

Söz konusu arsa; market, çarşı, güzellik merkezi, konsolosluk ve hukuk merkezi gibi bir çok ticari ve alışveriş alanı için uygun özelliklere sahip bulunuyor.

Boğaz ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

Arsa Sahibi Celal Çınar İstinye'deki arsasının Türkiye'nin en pahalı konut projesi  Nidapark İstinye'nin hemen yanı başında olduğunu söyledi. Nidapark projesinde 3 yıl sonra teslim edilecek konutların şimdiden bürüt metrekare fiyatının 20 bin dolardan satıldığını söyledi. Yaklaşık bin konutun yer aldığı lokasyonda henüz ticaret merkezinin olmadığına dikkat çekti.

Boğaz ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

BOĞAZ MANZARALI İMARLI ARSA

Celal Çınar toplam 3 bin 500 metrekare inşaat alanına sahip arsanın, 3 bin metrekarelik alanının kullanım alanına sahip olduğunu ve birinci kat yükseliğinden itibaren Boğaz manzarasını gördüğünü söyledi.

Boğaz ın yüzük taşı 50 milyon dolara satışta!

''EŞİ BENZERİ YOK''

Boğaz'da bu nitelikte 2 bin metrekarelik kapalı bir alanın bile olmadığına dikkat çeken Çınar, imarı alınmış olan arsa için ''Bölgede tek, eşi benzeri yok'' dedi. 

Arsa için tıklayınız

 

Nidapark İstinye'nin değeri 17 milyarı geçti!

Tahincioğlu Nidapark İstinye'de yüzde 10 peşinat 36 ay vade fırsatı!

Geri Dön