29 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Nidapark Seyrantepe Evleri 2016'da tamamlanacak!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip " Nidapark Seyrantepe " projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan proje 2016'da tamamlanacak.




Tahincioğlu Gayrimenkul Seyrantepe'de inşaatına başladığı 368 konutluk Nidapark Seyrantepe'yi satışa çıkardı. Seyrantepe'nin kamu yatırımları ve Levent-Maslak hattına yakınlığıyla öne çıktığını belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkam Özcan Tahincioğlu, projelerinde konutlarm ortalama metrekare satış fiyatının 8 bin lira olduğunu söyledi. 

Dairenin büyüklüklerinin 79 ila 349 metrekare arasmda değiştiği projede, 15 farklı daire tipinin bulunduğunu vurgulayan Özcan Tahincioğlu, "Daire fiyatlarının 621 bin TL'den başladığı projemizi Aralık 2016'da bitirerek sahiplerine teslim etmeyi planlıyoruz" dedi. Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Alpaslan Çalım da projenin 2 bin 800 metrekaresini sosyal tesis olarak planladıklarını vurguladı. Çalım, "Genel giderleri minimum seviyede tutmak için site yönetimini kendi şirketimiz olan Meta Yönetim yapacak. Konutlarm aidatlarının metrekaresi 3 ila 4 lira arasmda değişecek" dedi. 


GAZA BASTIK 

Tahincioğlu Holding'in 1965'de kurulduğunu ve son 10 yılda büyük yatırımlara soyunduklarını belirten Özcan Tahincioğlu, "Gayrimenkulü ana işimiz olarak kabul ettik ve gaza bastık. 

Yakm zamanda İstanbul'da Zeytinburnu ve Çengelköy'de yeni projelerimiz olarak. 

İstanbul dışına da çıkacağız" dedi. İstanbul Yenisahra'da kentsel dönüşüm için çalışmalara devam ettiklerini belirten Tahincioğlu, bölgede ikinci irtibat ofisini açacaklarım söyledi. Kentsel dönüşümün deneme yanılma yoluyla öğrenildiğini söyleyen Tahincioğlu, "Dönüşüme en çarpıcı örnek Fikirtepe oldu. Gelişen süreçte herkes ders çıkarıyor. Şuan dönüşümde hak sahiplerini aşırı beklenti hali süreci zorluyor" dedi. 


EVDE ZAM KAÇINILMAZ 

Son 1 yüda inşaat sektöründe maliyetlerin yüzde 15 artüğını söyleyen Özcan Tahincioğlu, kâr oranları düşen şirketlerin yalanda zam yapmak zorunda kalacağım ifade etti. Tahincioğlu, bazı şirketlerin saüş baskısı ve artan maliyetler sebebiyle iş güvenliğini ikinci plana ittiğini ifade etti. 



Hürriyet


Geri Dön