27 / 04 / 2024

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.



Şişli ilçesinin Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilen Nidanaprk Seyrantepe projesinde ön satışlar devam ediyor. Proje  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası ile yükseliyor. 


Tahincioğlu  Nidapark Seyrantepe  Evleri içerisinde yer alan ortak kullanım alanları arasında açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center, 506 araçlık otopark bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evler ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için Vakıf Bank, İş Bankası ve İNG Bank'tan 120 aya kadar vade yapılıyor.


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 317 tane daire yer alıyor. Proje  Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın mesafede hayata geçiriliyor. 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön