10 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe ilk fiyatlar

Nidapark Seyrantepe ilk fiyatlar

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul, Göcek'in İlk Markalı Lüks Konut Projesine İmza Attı!

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Nidapark Çengelköy 2021'in ilk çeyreğinde satışta!

2020 yılını 2 milyar 250 milyon liralık satış ile tamamlayan Tahincioğlu 2021'e yeni proje ile giriyor. Nidapark Çengelköy yeni yılın ilk çeyreğinde satışa çıkacak. 

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Yaşam konforu ve hayatı kolaylaştıracak her ayrıntının planlanarak hayata geçirildiği Multi Evler ilk olarak Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat buluyor...

Nidapark Küçükyalı Kınalı'da yaşam başladı!

Anadolu Yakası'nın ilk karma kullanımlı projelerinden biri olan Nidapark Küçükyalı'nın Kınalı etabında yaşam başladı.

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Avangart İstanbul Konutları Seyrantepe fiyat listesi!

Avangart İstanbul projesi İstanbul Seyrantepe'de Gül Proje tarafından inşa ediliyor. 60 ay sıfır faiz imkanı sunulan projede ilk taksit ödemeleri 2019 yılında başlıyor...

Maltepe Nidapark Küçükyalı fiyatları 2017!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesi 3 etap şeklinde hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı projesinde ilk olarak 625 konut ve 168 ofis satışa çıktı. İşte Maltepe Nidapark Küçükyalı fiyatları 2017...

Nidapark İstinye projesinde neler olacak?

İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesinin 2019 yılının ilk yarısında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Nidapark İstinye projesinde neler olacak?

Nidapark Kayaşehir lansmanı 29 Eylül'de!

Nidapark Kayaşehir projesinin lansmanı 29 Eylül'de yapılacak. Nidapark Kayaşehir projesinin ilk etabı 2018'in ikinci çeyreğinde teslim edilecek...

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat!

Tahincioğlu Seyrantepe Nidapark Rezidans fiyat listesi 795 bin liradan başlıyor. 368 konuttan meydana gelen Nidapark Seyrantepe projesinde dairelerin bu yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor...

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi yıl sonu teslim!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesi bu yıl sonunda teslim edilecek. 368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe Evleri'nde konut fiyatları 795 bin liradan başlıyor...

Nidapark Seyrantepe ilk fiyatlar Haberi

Nidapark Seyrantepe ilk fiyatlar

Şişli ilçesinin Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilen Nidanaprk Seyrantepe projesinde ön satışlar devam ediyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri içerisinde yer alan ortak kullanım alanları arasında açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center, 506 araçlık otopark bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evler ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için Vakıf Bank, İş Bankası ve İNG Bank'tan 120 aya kadar vade yapılıyor.


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 317 tane daire yer alıyor....