10 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe ön satış

Nidapark Seyrantepe ön satış

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Nidapark Çankaya ön talep topluyor! Tahincioğlu'ndan Ankara'ya 204 konutluk yeni proje!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çankaya projesinde ön talep dönemi başladı. Projede 204 konut yer alıyor. 

Vakıf GYO'nun Nidapark Küçükyalı'daki 106 bağımsız bölümünün değeri belli oldu!

Vakıf GYO'nun İstanbul ili, Maltepe ilçesi, Küçükyalı Mahallesi, 16772 ada 1 parselde konumlu B10 ve B11 bloklarındaki 106 adet bağımsız bölüme ait değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO'nun Nidapark projesindeki 106 bağımsız bölümünün değeri ne kadar oldu?

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Nidapark Küçükyalı) kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 Bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi kesin kabulü yapıldı.

Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün tadilat yapı ruhsatı alındı!

Emlak Konut GYO projelerinden Nidapark Küçükyalı'daki 639 adet bağımsız bölümün ruhsatları 12 Temmuz 2021 tarihinde alındı.

Nidapark İstinye Vadi ön satışta!

Nidapark İstinye'nin yeni etabı Vadi ön satışa sunuldu. Nidapark İstinye Vadi'de 60 ay 0 vade imkanının yanı sıra 1 yıl ertelemeli ödeme fırsatı sunuluyor. 

Nidapark Çengelköy’de ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı!

Tahincioğlu güvencesiyle İstanbul Çengelköy’de yükselen Nidapark Çengelköy projesinde ön satışa özel yüzde 5 indirim ve 36 ay 0 vade fırsatı sunuluyor...

Nidapark Çengelköy ön satışta!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükselecek olan Nidapark Çengelköy projesi yüzde 5 indirim fırsatıyla ön satışa çıktı.

Nidapark Çengelköy'de ön talep için son günler!

Tahincioğlu Gayrimenkul güvencesiyle inşa edilen Nidapark Çengelköy projesinde ön talep fırsatından yararlanmak için son günler...

Nidapark Çengelköy ön talep topluyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan Nidapark Çengelköy projesinde ön talep toplanıyor...

Nidapark Küçükyalı Büyükada'nın lansmanı yapıldı!

Yaşam konforu ve hayatı kolaylaştıracak her ayrıntının planlanarak hayata geçirildiği Multi Evler ilk olarak Nidapark Küçükyalı Projesinde hayat buluyor...

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi geçici kabulü tamam!

İstanbul Maltepe Nidapark Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında, 16771 Ada 1 Parseldeki A1, A2, A3 bloklar ile Kafeterya ve Kapalı Otopark Blokları'nın kısmi geçici kabulü yapıldı...

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Nidapark Seyrantepe ön satış Haberi

Nidapark Seyrantepe ön satış

Şişli ilçesinin Seyrantepe bölgesinde hayata geçirilen Nidanaprk Seyrantepe projesinde ön satışlar devam ediyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükseliyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri içerisinde yer alan ortak kullanım alanları arasında açık / kapalı yüzme havuzu, spor alanı, çocuk oyun alanı, fitness center, 506 araçlık otopark bulunuyor. 


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evler ödeme planı kapsamında toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için Vakıf Bank, İş Bankası ve İNG Bank'tan 120 aya kadar vade yapılıyor.


Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Projede teslimler 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.


60 bin metrekare alan üzerinde yükselen Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde 317 tane daire yer alıyor....