29 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe örnek daireler!

Nidapark Seyrantepe projesinde daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daireler yer alıyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daireler...

Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri!

Nidapark Seyrantepe'de banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Proje 89 bin 171 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. İşte Nidapark Seyrantepe örnek daire görselleri..

Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Tahincioğlu Nidapark Evleri'nde 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 79 metrekareden başlıyor. Peki Nidapark Seyrantepe teslimleri ne zaman?

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı!

Nidapark Seyrantepe'de örnek daireler açıldı Daire alanlarını 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği projedeki dairelerin teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek.

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu Evleri!

Nidapark Seyrantepe Tahincioğlu Evleri satışları 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla devam ediyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire alternatifleri bulunuyor.

Nidapark Seyrantepe detaylı fiyat!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de hayata geçirilen projede teslimlerin 2016 yılında yapılması planlanıyor. Nidapark Seyrantepe detaylı fiyat bilgisi haberimizin devamında yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe'de 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Nidapark Seyrantepe projesinde yer alan dairelerin alanları 79 metrekareden başlıyor ve 349 metrekareye kadar çıkıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 621 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerindenTahincioğlu'nun yeni konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar başladı. Nidapark Seyrantepe'de yer alan 368 dairenin büyüklüklerinin 79-349 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı!

TAHİNCİOĞLU Gayrimenkul, İstanbul Seyrantepe'de 300 milyon lira yatırım değerine sahip "Nidapark Seyrantepe" projesi için düğmeye bastı. 2 bloktan oluşan Nidapark Seyrantepe projesi 2016'da tamamlanacak.

Nidapark Seyrantepe fiyat bilgisi!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Seyrantepe projesinde satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri bulunuyor. İşte Nidapark Seyrantepe fiyat bilgisi...

Nidapark Seyrantepe'de daireler Aralık 2016'da teslim edilecek!

Tahincioğlu’nun yeni projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar başladı. Ön taleplerde yoğun ilgi gördüklerini belirten Tahincioğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, proje yatırım tutarının arazi dahil 300 milyon lira olacağını söyledi...

Nidapark Seyrantepe satışa çıktı! 621 bin TL!

Tahincioğlu tarafından Seyrantepe'de yapımına başlanan Nidapark Seyrantepe projesi, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlarıyla dikkat çekiyor. Projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-349 metrekare arasında değişiyor.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek?

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim edilecek sorusuna yanıt olarak 2016 yılının Aralık ayı deniliyor. İstanbul Avrupa yakası Seyrantepe bölgesinde inşa edilen projede 317 adet daire bulunuyor...

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?

Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Emlak Konut GYO tarafından Nidapark Küçükyalı projesinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? 

Nidapark Kayaşehir AVM'nin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Nidapark Kayaşehir AVM'nin değeri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Nidapark İstinye'nin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye projesinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Seyrantepe Türk Telekom Arena Stadı’nın yanı başında hayata geçirilen Seyrantepe Devlet Hastanesi'nin ne zaman açılacağı merakla bekleniyor. Peki, Seyrantepe Devlet Hastanesi'nde çalışmalar ne durumda?

Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Nidapark Kayaşehir projesinde 0,50 faiz oranıyla ödeme yapılarak ev sahibi olunabiliyor. Peki Nidapark Kayaşehir daire fiyatları ne kadar?

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasına sahip Nidapark İstinye projesinde toplam 538 apart ünite bulunuyor. Peki Nidapark İstinye Evleri ne zaman teslim?

Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın güvencesiyle, Tahincioğlu imzasıyla hayata geçiriliyor. Peki Nidapark İstinye konut teslimleri ne zaman?

Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark İstinye projesi 3 etap şeklinde dizayn ediliyor. Nidapark İstinye Evleri'nde teslimleri 36 ay sonra gerçekleşecek. Peki Nidapark İstinye metrekare fiyatı ne kadar?

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim Haberi

Nidapark Seyrantepe ne zaman teslim

Tahincioğlu’nun konut projesi Nidapark Seyrantepe’de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor. Projede daire fiyatlarının 795 bin TL’den başlarken, Aralık 2016’da biterek sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Seyrantepe’de inşaatına başlanan projede, 2 bin 800 metrekare alanın ayrıldığı sosyal tesisler her yaşa hitap edecek şekilde tasarlandı. Fitness salonu ve pilates stüdyosunun yanı sıra kapalı ve açık yüzme havuzları, squash ve masa tenisi, sağlıklı ve sosyal bir hayatın kapılarını her zaman açık tutmayı sağlayacak. Açık havadaki yürüyüş parkuru, farklı yaş gruplarına yönelik oyun parkları, çok amaçlı spor sahası ve mini futbol sahası, Nidapark Seyrantepe’de daire dışındaki hayatın da mutlulukla dolmasına yardımcı olacak. Sürpriz doğum günü partilerinden senelik kutlamalara ve planlı buluşmalara kadar...