28 / 04 / 2024

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesinin değerleme raporu belli oldu. Peki Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nidapark İstinye değerleme raporu hakkında açıklama yaptı. 

Mülkiyeti Emlak Konut GYO'ya ait Nidapark İstinye projesi, İstanbul ili, Sarıyer ilçesi, İstinye Mahallesi'nde konumlu 360/3, 360/64, 380/18, 380/38, 380/84, 1352/11, 1352/12 ile 1353/4 nolu parseller üzerinde konumlanıyor. Projeye Katar Caddesi'nden kuzey yöne Tepe Üstü sokak istikametine dönülerek ulaşım sağlanabiliyor. 

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Projenin etrafında, Emirgan Korusu, İstinye Park AVM, İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü, Enka Sadi Gürçelik Spor Tesisi, Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü, Özel Enka Lisesi, Amerikan Konsolosluğu, İstanbul Avcılık Atıcılık Spor Kulubü, Sarıyer İlçe Emliyet Müdürlüğü, List İstinye Suites, İstinye Kadir Has Villaları, Takad Sitesi, İstinye Boğaziçi Sitesi ve Seba Royal Konakları yer alıyor.

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Nidapark İstinye projesi, lokasyonu ve ulaşım seçeneklerinin kolaylığı, manzarası, üst gelir grubuna hitap edecek olması, Boğaziçi Ön Görünüm Bölgesi sınırları içinde kalan bir kısım alanın müşterek medhal olarak tescil edilecek olması gibi özellikleriyle dikkat çekiyor Sarıyer Belediyesi sınırları içinde kalan proje, için kısmen kat irtifakı kuruldu. 

Nidapark İstinye projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 1 milar 73 milyon 204 bin 500 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 2 milayr 56 milyon 981 bin 310 TL olarak belirlendi. 

Nidapark İstinye projesinin değeri ne kadar oldu?

Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen KDV hariç değeri 1 milyar 436 milyon 762 bin 500 TL, projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen gelirlerin KDV hariç 2 milyar 493 milyon 27 bin 308 TL olarak belirlendi. 

Nidapark İstinye projesinin tamamlanması durumunda KDV hariç bugünkü değeri 4 milyar 878 milyon 722 bin 717 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
"İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

 

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön