27 / 04 / 2024

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar oldu?



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Dumankaya Miks Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Emlak Konut GYO tarafından, Dumankaya Miks Projesine ilişkin hazırlatılan 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. İstanbul ili, Küçükçekmece ilçesi, Halkalı Mahallesi 800 ada 11 parselde yer alıyor. Proje, TEM İstanbul-Edirne Otoyolu’nun güneyinde yer alan Atakent Mahallesi sınırlarında kalmakla birlikte, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi’nin kuzeyinde 221. Sokak ile Turgut Özal Bulvarı kesişim bölgesinde yükseliyor. Projenin yakın çevresinde Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma Hastanesi, Rota Office Blokları, Bosphorus City, Küçükçekmece Gölü ve Atatürk Olimpiyat Stadyumu, İstanbul Sarayları ve içerisinde Tema Park’ında bulunduğu pek çok proje yer alıyor. Dumankaya Miks,  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 28 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 28 kilometre ve TEM Otoyolu Mahmutbey Kavşağı’na 5.3 kilometre mesafede bulunuyor.

Dumankaya Miks projesinin değeri ne kadar?

Dumankaya Miks projesinin tamamlanması halindeki KDV hariç toplam değeri 742 milyon 195 bin 809 TL, KDV dahil ise 875 milyon 791 bin 54 TL değer biçildi. Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen değeri ise 226 milyon 369 bin 721 TL olarak açıklandı. 

Emlak Konut GYO'nun KAP açıklaması:
Dumankaya Miks Projesi ile ilgili hazırlatılan 2021 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Dosya için tıklayın

Pınar Demircan/Emlakkulisi.com


Geri Dön