27 / 04 / 2024

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir'de konut fiyatları ne kadar?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Ataşehir

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa edilen  Nidapark Ataşehir konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Nidapark Ataşehir ev fiyatları ne kadar?



İstanbul Ataşehir'de  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen Nidapark Ataşehir'de satışlar devam ediyor. İstanbul’un en genç ilçeleri arasında yer alan Ataşehir’de ‘şehrin pozitif enerjisi’ sloganıyla inşa edilen Nidapark Ataşehir’in ön satış döneminde satışta olan etapların yüzde 50’sinin satıldığı belirtildi. 

Birçok yenilik ve fırsata açık olan Ataşehir, zemini itibariyle uzmanlar tarafından İstanbul’un en sağlam bölgelerinden biri olarak işaret ediliyor.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir de konut fiyatları ne kadar?

NİDAPARK ATAŞEHİR PROJESİ SATIŞTA! 233 BAĞIMSIZ ALAN

Projede Topaz, İnci ve Safir etabında toplam 233 bağımsız bölüm yer alıyor.  Nidapark Ataşehir  konut projesi, geniş teras alanları, üst katlarında yer alan gökyüzü pencereleri, her daireye ait büyük balkonları, 6 metre yüksek tavanlı galerili loft daireleri ve müstakil bahçeleri ile dikkat çekiyor.

Az katlı mimarisi ile bölgenin en güvenli yapılarından biri olmayı hedefleyen  Nidapark Ataşehir konut projesinde; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört farklı daire seçeneği sunuyor. Ayrıca proje minimum 3 maksimum 7 katlı blokların yer aldığı az katlı mimarisiyle yükseliyor.

Söz konusu peoje, zamanda hayat dolu avlu çarşısıyla ev sahiplerine hem günlük ihtiyaçlarını karşılayacağı, hem de alışveriş keyfi yaparak sosyalleşeceği bir olanak sağlıyor. Nidapark Ataşehir’in hayat dolu avlu çarşısında 28 adet ticari ünite de yer alıyor.

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir de konut fiyatları ne kadar?

NİDAPARK ATAŞEHİR PROJESİ NEREDE?

Konumuyla oldukça kolaylık sağlayan Anadolu Yakası’nın her gün daha da büyüyüp gelişen semti Ataşehir’de yer alan proje, D-100 (E5) ve E-80 çevre yolları arasındaki lokasyonda yer alıyor.

Dudullu Caddesi üzerinde Brandium AVM’nin tam karşısında yer alan Nidapark Ataşehir, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 kilometre uzaklıkta konumlanırken, İstanbul Havalimanına ise 1 saatten kısa bir sürede erişilebilecek bir noktada bulunuyor.

Sosyal ve kültürel alanlara da yakın konumda olan Nidapark Ataşehir; Marmara Üniversitesi’ne 10, Yeditepe Üniversitesi ve Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne ise 5 dakika ulaşım mesafesinde yer alıyor. Projenin hemen yanı başında yer alan Dudullu-Bostancı Metro Hattı 2023 Ocak itibariyle açıldı. 

İçerenköy metro durağı ise Nidapark Ataşehir’in tam yanında yer alıyor. 

Az katlı yepyeni bir proje: Nidapark Ataşehir de konut fiyatları ne kadar?

NİDAPARK ATAŞEHİR KONUT FİYATLARI NE KADAR?

Nidapark Ataşehir projesinde konut fiyatları 5 Milyon Türk Lirası'ndan başlıyor.

TOKİ'den bu il ve ilçeye yeni proje müjdesi geldi! Kaçırmayın! 

Çerkezköy'de 6 arsa satılacak! Ekim 2023 fırsatını sakın kaçırmayın!

A101'de yüzde 30'a varan indirim! Rinso 8 kg toz deterjan 165 TL'ye, Persil sıvı deterjan 82 TL'ye düştü!


projeye sor



Geri Dön