29 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe rezidans

Nidapark Seyrantepe rezidans

Nidapark Seyrantepe projesinde 1+1'den 5+1'e kadar toplam 317 tane daire yer alıyor. Projede banka kedisi ile daire bedelinin yüzde 75'ine kadar 120 ay vade ile kredi kullanılabiliyor. İşte Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı...

Seyrantepe Nidapark projesi!

Seyrantepe Nidapark projesi teslimleri 2016 yılının Aralık ayında gerçekleşecek. Fiyatların 621 bin liradan başladığı projede toplam daire sayısı 368 olarak belirlendi. Projede satış süreci devam ediyor.

Nidapark Seyrantepe Rezidans!

Nidapark Seyrantepe Rezidans projesinde daireler 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki daireler 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek. Daire alanları 79 - 349 metrekare arasında değişiyor.

Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?

Avrupa yakasında Maslak ve Levent’e yakın gelişmekte olan bir bölgesinde yükselen Nidapark Seyrantepe projesinde toplam 368 tane konut yer alacak. "Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.

Nidapark Seyrantepe satışta! Fiyatlar 621 bin TL'den başlıyor!

Nidapark Seyrantepe satışta. Fiyatların 621 bin TL'den başladığı projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projedeki dairelerin tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı.

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe Evleri projesinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan proje toplam 60 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükseliyor.

Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti! 

Saraçhane'deki büyükşehir belediye binasının taşınması planlanan ve rezidans ve otel imarı verilen Seyrantepe'deki 68 dönümlük arazinin imar planı değişti. 

Nidapark Seyrantepe’ye Gold seviyesinde LEED sertifikası!

Tahincioğlu’nun Seyrantepe’de hayata geçirilen konut projesi Nidapark Seyrantepe LEED Gold sertifikasını aldı. 

Nidapark Seyrantepe Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi!

Tahincioğlu Nidapark Seyrantepe projesinin 2,5 yıl süren inşaatı Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi. 

Nidapark Bomonti Rezidans güncel fiyat!

Nidapark Bomonti Rezidans güncel fiyat bilgisi kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin 300 TL'den başlıyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyor...

Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Kişiye özel ödeme imkanı sunulan Petra Blan Seyrantepe  projesinde daire fiyatları 295 bin TL’den başlıyor. Peki Petra Yapı Petra Blan Rezidans nerede?

Tahincioğlu Nidapark Bomonti Rezidans ödeme şekli!

''Yüzde 100 hayat yüzde 5 peşinat'' sloganıyla tanıtılan Nidapark Bomonti projesinde 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. Nidapark Bomonti Rezidans KDV dahil fiyatları 714 bin TL'den başlıyor...

Seyrantepe Sky Rezidans fiyat!

Konut teslimlerin 6 ay sonra gerçekleşeceği Seyrantepe Skyland İstanbul Rezidans projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Seyrantepe Sky Rezidans fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları!

Rezidans, mağaza, ofis, otel ve meydanlardan oluşan Tahincioğlu Nidapark Bomonti projesi 36 ay sonra teslim edilecek. Tahincioğlu Nidapark Bomonti ev fiyatları 714 bin TL'den başlıyor.

Nidapark Bomonti Tahincioğlu son fiyat listesi!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla İstanbul Şişli'ye bağlı Bomonti'de hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesi, rezidans, mağaza ve ofislerden oluşuyor. Projede ön satışlar yapılıyor...

Tahincioğlu Nidapark Bomonti fiyatları 727 bin TL'den başlıyor!

Tahincioğlu Nidapark Bomonti'de fiyatlar 727 bin TL'den başlıyor. Nidapark Bomonti'de rezidans, ofis, mağazalar yer alıyor...

Skyland Seyrantepe Rezidans 2017 fiyat listesi!

Konut, ofis, otel ve alışveriş merkezi alanlarından oluşan Skyland İstanbul projesi Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. Projede dairelerin fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor...

Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Ayyıldız projesinde lüks rezidans dairelerin ve cadde dükkanların yer alması planlanıyor. Tahincioğlu Nidapark Ayyıldız iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

Nidapark Seyrantepe rezidans Haberi

Nidapark Seyrantepe rezidans

Daire alanlarının 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değiştiği Nidapark Seyrantepe projesi 317 tane daireden meydana geliyor. Proje Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dairelerden meydana gelen Nidapark Seyrantepe Rezidans projesi TT Arena stadına 650 metre uzaklıkta konumlandırılıyor. 


Nidapark Seyrantepe Rezidans fiyatı

1+1 rezidans fiyatı 621 bin TL

2+1 rezidans fiyatı 774 bin TL

3+1 rezidans fiyatı 1 milyon 122 bin TL

4+1 rezidans fiyatı 2 milyon 406 bin TL

5+1 rezidans fiyatı 2 milyon 812 bin TL'den 


2016 yılının Aralık ayında teslim edilecek olan Nidapark Seyrantepe projesinde toplam bedelin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan bedel için 120 aya kadar vade yapılıyor. 


Nidapark Seyrantepe Rezidans projesinde yer...