30 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?

Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Avrupa yakasında Maslak ve Levent’e yakın gelişmekte olan bir bölgesinde yükselen Nidapark Seyrantepe projesinde toplam 368 tane konut yer alacak. "Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?" sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz.



Nidapark Seyrantepe  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor. 89 bin 171 metrekare alanda konumlanan projenin daire büyüklüklerinin 79 ile 349 metrekare arasında değişiyor.


Nidapark Seyrantepe teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor. 2.800 metrekaresi sosyal alana ayrılmış durumda olan projenin daire fiyatları ise 621 bin TL'den başlıyor.


Nidapark Seyrantepe daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. "Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?" sorusunun cevabını haberimizin devamında bulabilirsiniz.


Nidapark Seyrantepe sosyal alan olarak açık ve kapalı yüzme havuzu, otopark, kafeterya,çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, fitness center gibi seçeneklerini sunuyor.


Nidapark Seyrantepe 9 bin 315 metrekare alan üzerinde yayılan proje Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre uzaklıkta konumlandırılıyor.


'Nidapark Seyrantepe hem aklınıza hem kalbinize hitap eden dünyasına girmek için  satış ofisimizi ziyaret edin.' cümlesiyle de ziyaretçilerini bekliyor.


Nidapark Seyrantepe satış ofisi nerede?

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe satış ofisi iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön