30 / 04 / 2024

Nidapark Seyrantepe ile yarın, hayatınızın geri kalanının ilk günü!

Nidapark Seyrantepe ile yarın, hayatınızın geri kalanının ilk günü!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Seyrantepe 89 bin 171 metrekare alanda konumlanıyor. "Yarın, hayatınızın geri kalanının ilk günü!" sloganıyla tanıtılan projenin teslim tarihi 2016 olarak planlanıyor.



Nidapark Seyrantepe 368 tane konuttan oluşacak.Daire büyüklüklerinin 79 ile 349 metrekare arasında değişen projenin 89.171 inşaat alanında yükselecek.


Nidapark Seyrantepe projesinde daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Nidapark Seyrantepe  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzası taşıyor. Projenin 2.800 metrekaresi sosyal alana ayrılmış durumda.Projede banka kredisi imkanı mevcut.


Nidapark Seyrantepe projesinin teslim tarihi Aralık 2016 olarak planlanıyor. Projedeki daire fiyatları ise 621 bin TL'den başlıyor.


"Nidapark Seyrantepe ile Yarın, Hayatınızın Geri Kalanının" sloganıyla yola çıkan projenin yapım aşaması hala devam etmekte. 


Nidapark Seyrantepe  projesi hayalini kurduğunuz evi şehrin merkezinde bulabilirsiniz mesajını da sloganıyla birlikte vaat ediyor.


Nidapark Seyrantepe projesi otopark,kafeterya,çok amaçlı salon, çocuk oyun alanları, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu sosyal alan olarak bulunuyor.


Nidapark Seyrantepe projesi İstanbul’un Avrupa yakasında Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın gelişmekte olan bir bölgedir. 


Seyrantepe Nidapark Adres: 

Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Seyrantepe Nidapark iletişim:

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön