05 / 05 / 2024

Nidapark Seyrantepe ulaşım!

Nidapark Seyrantepe ulaşım!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisinin kullanıldığı projede 1+1'den 5+1'e kadar tüm daire tiplerine yer veriliyor.



Satışların devam ettiği  Nidapark Seyrantepe  projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 349 metrekare arasında değişiyor. Nidapark Seyrantepe ulaşım bilgileri haberimizin devamında yer alıyor. 


Tahincioğlu Gayrimenkul imzası ile yükselen Nidapark Seyrantepe projesinde toplam daire bedelinin yüzde 25'i peşinat olarak ödendiğinde, kalanı için banka kredisi ile 120 aya kadar vade yapılıyor.


Nidapark Seyrantepe ulaşım

Nidapark Seyrantepe projesi lokasyon olarak Türk Telekom Arena Stadı'na 650 metre, Celalettin Buluğ İlköğretim Okulu'na 200 metre uzaklıkta yükseliyor. 


Dairelerin 621 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı Nidapark Seyrantepe'de 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.


Çocuk oyun alanları, çok amaçlı salon, otopark, kafeterya, fitness center, açık ve kapalı yüzme havuzu gibi sosyal alanlarının yer aldığı Nidapark Seyrantepe projesi 89 bin 171 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Nidapark Seyrantepe ulaşım

Adres: Huzur Mah. İmam Çeşme Cad No:6 34418 Seyrantepe SARIYER /  İstanbul 


Nidapark Seyrantepe iletişim

Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön