29 / 04 / 2024

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Gönye Tasarım’dan, Nidapark Seyrantepe İçin çevreci tasarımlar!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Seyrantepe

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından yaptırılan Nidapark Seyrantepe projesinde, farklı tiplerdeki dairelerin, lobi ve kat koridorlarının ve sosyal tesisin iç mimari proje ve uygulamasını gerçekleştirdi.



Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin büyük ölçekli projelerinde konut ve ofislerin iç mimari tasarım ve uygulamalarına imza atan Gönye Proje Tasarım,  Tahincioğlu Gayrimenkul  tarafından hayata geçirilen  Nidapark Seyrantepe  projesinde 1+1’den 4+1 dubleks dairelere kadar farklı tiplerdeki dairelerin yanı sıra lobi ve kat koridorlarının ve kafe, havuz, fitness gibi alanlardan oluşan sosyal tesisin iç mimari tasarımını üstlendi. Mekanların konsept tasarım aşamasından uygulama çizimlerinin tamamlanmasına kadarki süreçte yer alan Gönye, aynı zamanda tasarladığı 1+1 örnek daire ile ev aday sahiplerine rehberlik etti. Bu çevreci dairelerin öne çıkan özellikleri  yerden tavana kadar uzanan camları, her daireye özel tasarlanmı balkonları ve 3,80 metrelik tavan yüksekliği olarak sıralanıyor.

 

Gönye, kurguladığı sade ve şık mekânlarda, bir konut projesinden beklendiği şekilde, sıcak bir atmosfer yaratmayı hedefledi. Gönye, projede kullanılan çevre dostu malzemelerle, çevreci bina ve projelere verilen LEED sertifikasına adaylık başvurusunda bulunan Tahincioğlu Gayrimenkul’ün bu girişimini destekledi. LEED sertifikası, çevreye duyarlı ve enerji tüketiminde belli kriterleri karşılayan binalara ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından veriliyor.

 

Nidapark Seyrantepe, şehrin içinde olup ama aynı zamanda şehirden kaçmayı, yatırım için aldığı evinde keyifle oturmayı, ihtiyacı olan her şeyin elinin altında olmasını isteyen, kısaca huzuru ve konforu bir arada yaşamayı arzu eden insanlara hitap ediyor. İstanbul’un Avrupa yakasında, Türk Telekom Arena, Maslak ve Levent’e yakın, gelişmekte olan bir bölge olan Seyrantepe de yer alan projenin 2016 sonunda tamamlanması hedefleniyor.

 


Telefon: 444 4 846

Web Adresi: tahincioglu.com


Haber Habertürk Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


368 dairenin yer aldığı Nidapark Seyrantepe projesi, 2 bin 800 metrekare alanın ayrıldığı her yaşa özel alanların bulunduğu sosyal donatılara sahip. 


Projenin yıl sonunda teslim edilmesi planlanıyor Tahincioğlu'nun konut projesi Nidapark Seyrantepe'de satışlar devam ediyor. 28 katlı iki bloktan oluşan projede yer alan 368 dairenin büyüklükleri 79-324 metrekare arasında değişiyor.

 

Nidapark Seyrantepe'de, 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1, 4+1 ve 5 + 1 seçenekleri bulunuyor. Daire fiyatlarının 795 bin TL'den başladığı ve satışlarının devam ettiği projenin, Aralık 2016'da biterek sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 


Projede, 2 bin 800 metrekare alanın ayrıldığı, her yaş için planlanan geniş ve çeşitli sosyal alanlar dikkat çekiyor. Sosyal donatılar arasında, çok amaçlı salon, fitness salonu ve pilates stüdyosu, kapalı ve açık yüzme havuzları, squash ve masa tenisi alanları, açık hava yürüyüş parkuru, oyun parkları, çok amaçlı spor sahası ve mini futbol sahası bulunuyor. 


KAT KORİDORLARINA GÜN IŞIĞI AYDINLATMASI

Projenin 5 katlı otoparkında 1 + 1 dairelere 1, 2 + 1 ve 3 + 1 dairelere 2, 4 + 1 ve 5 + 1 dairelere ise 3 araçlık yer ayrılıyor. Kat koridorlarının gün ışığıyla aydınlandığı Nidapark Seyrantepe'de daireler, blokların proje içindeki yerleşimi sayesinde, birbirinin görüntüsünü kesmiyor. Yerden tavana uzanan camlar, her daireye özel balkon, çoğu dairede bulunan köşe salon ve çift cephe özelliği, brüt 3.80 metre tavan yüksekliği projenin öne çıkan özellikleri arasında.


LEED GOLD SERTİFİKASI'NA ADAY OLDU

Çevre ve kullanıcı dostu özellikleriyle ön plana çıkan proje, Tahincioğlu'nun diğer birçok projesinde olduğu gibi ABD Yeşil Bina Konseyi tarafından verilen Leed Gold Sertifikası'na aday. 


Projenin satışlarında İş Bankası, Vakıfbank, Garanti Bankası, Odeabank ve ING Bank tarafından 120 aya kadar kredi seçenekleri sunuluyor. 


Habertürk


projeye sor



Geri Dön