30 / 04 / 2024

Nilüfer İrfaniye Mahallesi'nde tapu sevinci!

Nilüfer İrfaniye Mahallesi'nde tapu sevinci!

Uygulama sonucunda yeni imara açılan İrfaniye Mahallesi' nin yerleşik alanı korunarak, konut gelişme alanları, yapılaşmaya uygun hale getirildi. Çalışma sonucunda mahalle sakinlerine tapuları da verildi.



Nilüfer'deki İrfaniye Mahallesi gelişme alanında 1/1000 ölçekli İrfaniye uygulama imar planı dahilinde yapılan şuyulama çalışması tamamlandı. 


Uygulama sonucunda yeni imara açılan İrfaniye Mahallesi'nin yerleşik alanı korunarak, konut gelişme alanları, yapılaşmaya uygun hale getirildi. Çalışma sonucunda mahalle sakinlerine tapuları da verildi. 


Mahalle sakinleri Nilüfer Belediyesi başkan yardımcıları ve meclis üyelerinin de katıldığı törende imarlı tapularını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in elinden aldı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, herkesin hakkının tam olarak verildiğini ifade etti. 


TAPU HARCI MÜJDESİ 


Nilüfer Belediyesi'nin şuyulama yapmış olduğu her bölgede yasal olarak tapu bedeli aldıklarını kaydeden Başkan Bozbey, eski köy alanlarında yapılan şuyulama çalışmalarından tapu harcı alınmayacağını söyledi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön