29 / 04 / 2024

Nirvana Lagoon Villas Suites Antalya'da hizmete açıldı!

Nirvana Lagoon Villas Suites Antalya'da hizmete açıldı!

Antalya, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli ve 18 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, en prestiji otelini Antalya Beldibi'nde Nirvana ismiyle hizmete açtı...



ANTALYA, Bodrum ve Kapadokya'daki 13 tane Crystal markalı oteli ve 18 bin yatak kapasitesiyle Türkiye'deki en büyük yerli otel grubu olan Kilit Şirketler Grubu, en prestiji otelini Antalya Beldibi'nde Nirvana ismiyle hizmete açtı. 100 milyon euro'luk yatırımla gerçekleştirilen Nirvana Lagoon Villas Suites&SPA, Malp tarzı ahşap mimarisi, peyzaj zenginliği ve çevreci özellikleriyle üst gelir grubu turistlere hizmet verecek. Nirvana geçen hafta, Crystal Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Kilit ve CEO'su Umman Çetinbaş'ın katılımıyla törenle hizmete açıldı. Umman Çetinbaş'ın verdiği bilgiye göre, son derece farklı bir konsepte sahip olan 524 odalı tesiste, 15 ayrı tipte, beyaz ahşap Malpler tarzı 45'er metrekarelik, bahçeye ve havuza açılan115 villa yer alıyor. Nirvana, İspanya'yı tercih eden A+ kategorisindeki zengin Rusları Türkiye'ye çekmeyi hedefliyor. 


Tuncay Kilit ise, Türkiye'deki hizmet kalitesiyle Avrupa ve bölgedeki diğer ülkelerin yanşamayacağını belirterek, ultra zengin turistlerin giderek daha fazla Türkiye'ye gelmeye başladığını söyledi. 14'üncü otelleri olan Nirvana ile 19 bin 200 yatak kapasitesine ulaştıklarını ifade eden Kilit, "Dünyanın sayılı tur operatörlerinden Rus Biblio Globus ile anlaştık. 500 bin turist hedefimiz var. 


Rusların yanı sıra Ukrayna'dan da Türkiye'ye büyük bir rağbet var. Her yıl Ukrayna'dan 400 bin turist Türkiye'ye geliyor. Rusya ve Ukrayna arasındaki krizin Türk turizmini çok etkileyeceğini düşünmüyoruz" dedi. Kilit, Kilit şirketler Gurubu'nun yıllık 500 milyon euro'luk cirosu içinde Crystal otellerinin payının 200 milyon euro olduğunu kaydetti. 


Nirvana LagoonViIlasSuites& SPA, 160 dönümlük alanda yer alan 3 bin 200 adet çam ağacı tamamen korunarak inşa edildi. Tesis 400'ün üzerinde bitki çeşidi, 50 adet ve yenileri eklenecek 400 yıllık zeytin ağaçları ile farklı peyzaj özelliklerine sahip. 


PARA 


Geri Dön