02 / 05 / 2024

Nişantaşı City's'de konsept değişti!

Nişantaşı City's'de konsept değişti!

Nişantaşı City's değişim operasyonunu tamamladı. Mağazaların tamamını kiralayan AVM yeni konseptiyle her kesimi kucaklıyor. Kabuk değişiminin mimarı Kazım Çizmeci anlatıyor



LÜKS müşteri kitlesini hedef alarak kapılarını 2008 yılında açan Nişantaşı City's AVM, arük tüm tüketici gruplarının ihtiyacını karşılayan bir konseptle faaliyet gösteriyor. Dergimizi takip edenler hatırlayacaktır... Ekim ayı sayımızın konularından biriydi City's... İki yıl geçmeden konsept değiştirmek zorunda kalmasının hikayesini nedenleriyle sayfalarımıza taşımıştık. Şimdi sıra değişim ve sonrasında... City's AVM Genel Müdürü Kazım Çizmeci, "Türkiye'de yaşanan konjonktür doğrultusunda olması gerekeni yaptık ve konsepti değiştirdik" diyor.

CAPITOL'Ü YENİDEN YARATAN ÇİZMECİ İŞ BAŞINDA

Çizmeci, İstanbul'un Anadolu yakasının ilk alışveriş merkezi Capitol'ün değişim mimarı aynı zamanda. Nautilus AVM açıldığı zaman uzmanların yaşama şansı vermediği Capitol'ü baştan aşağı değiştirerek yepyeni bir konsept yarattı. Bu değişimle birlikte uzmanlar kötümser senaryolarını rafa kaldırmak zorunda kaldı. Çizmeci, şimdide City's de benzer bir operasyona imza atıyor.

Herkesin merakla beklediği açılışın yapıldığı 2008 yılında Amerika'da mortgage krizi patladı. Ve pek çok AVM gibi, City's de elindeki lüks markalarla yakalandı bu krize. Haliyle beklenen başarı bir türlü gelmedi. Sonra Çizmeci kolları sıvayarak değişim için düğmeye bastı.
Çiğdem Yücesoy Subaşı/Busıness

 


Geri Dön