01 / 05 / 2024

Nish Adalar'da 147 bin 579 TL'ye! Yüzde 50'si satıldı!

Nish Adalar'da 147 bin 579 TL'ye! Yüzde 50'si satıldı!

Projenin satışa çıkan bin 100 adetlik bölümünün 600´ü satılınca ikinci etabın yapımı hızlandı...



Özyazıcı İnşaat´ın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi´nin iştiraki olan KİPTAŞ´a ait 202 bin metrekarelik arsa üzerine yapımı başlayan Nish Adalar projesinde talep patladı.

Özyazıcı İnşaat´ın Maltepe Süreyyapaşa´da yaptığı Nish Adalar projesine talep patladı. Toplam 2 bin 200 daireden oluşan projenin satışa çıkan bin 100 adetlik ilk bölümün 600 adedi 6 ayda satıldı. Şirket, talebin hızlanması üzerine geri kalan bölümün satışa arzını bu yıl içinde tamamlamayı kararlaştırdı. Nish Adalar Projesi İcra Kurulu Başkanı Hakan Özyazıcı "Her geçen gün yaşam alanımız binalarla, otoyollarla kısıtlanıyor, trafikte beklenen süreler, koşuşturmalar artıyor ve insanların kendilerine ayıracak kaliteli zamanı kalmıyor. Söz konusu İstanbul olunca da bunu ikiye, üçe katlamak gerekiyor. İstanbul gibi bir şehri güzelliklerinden arındırılmış gibi yaşıyoruz, biz Nish Adalar projesini oluştururken denizi, adaları, İstanbul´u tüm güzellikleriyle evinize taşımayı amaçladık. Spor ve sosyal yaşam alanlarının yanı sıra temiz havası ve eşsiz manzarasıyla şehrin yoğun temposundan sıyrılan bir site sunuyoruz" dedi.

Projenin, Yalova´dan Sarayburnu´na uzanan, İstanbul ve Adalar manzarası ile eşsiz bir yaşam alanı sunduğunu belirten Özyazıcı "İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan KİPTAŞ A.Ş.´ye ait arsaya hasılat paylaşımı yöntemi ile yapılmak üzere 202 bin 500 metrekarelik arazide yer alan proje, 5 parsel üzerinde tasarlandı. Toplam 2 bin 200 konut, 2500 m2 kapalı sosyal tesis, 2500 m2 alışveriş merkezi ile ihtiyacı karşılayacak şekilde ticari ünitelerden oluşan bir kompleks planlanmıştır. 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzundan oluşan siteye ait sosyal tesisler içinde; Welness Merkezi ile birlikte tüm aktiviteleri kapsayan, Nish Clup site sakinlerine üyelik esası ile hizmet verecektir. Tenis kortları, voleybol ve basketbol sahaları, tüm spor ihtiyaçlarını karşılayacak sayıda tasarlandı. Projenin yüzde 70´i kapanmaz deniz manzaları konutlardan oluşuyor" diye konuştu.

YÜZDE 80´İ YEŞİL ALAN

Projenin, E-5 karayoluna  2.5 km., sahil yoluna 4 km., Bostancı İDO iskelesine 7 km. uzaklıkta bulunduğunu belirten Özyazıcı şunları söyledi: "Adalar konseptiyle tasarlanan Nish Adalar, maviyle yeşili buluşturan bir yaşam merkezi olarak İstanbul´un ender konutları arasında yerini alıyor. Nish Adalar, manzarasının yanı sıra 160 bin metrekarelik peyzaj alanı ve buna ek olarak; Süreyya paşa korusu ile projenin arka tarafını tümüyle kaplayan ormanlık alanı ve temiz havasıyla da göze çarpıyor. Yüzde 80´ini yeşil alanın oluşturduğu sitede, 1+1´den başlayıp 4+1´e kadar 9 farklı seçenekte daire tipi sunuluyor."

2 BİN 200 KONUTLUK PROJE

İnşaat sektörünün ciddi bir sınavdan geçtiği 2010 yılının ilk yarısının Özyazıcı İnşaat için hem zorlu hem de yeni atılımlarla geçtiğini belirten Özyazıcı, birçok inşaat firmasının önceden başladıkları projelere odaklandıkları bu dönemde, 2 bin 200 konutluk bu projeyle, İstanbul Anadolu yakasında en çok ilgi gören projelerden birine imza attıklarını bsöyledi. Özyazıcı "Satışa arz edilen ilk bin 100 konutun 600 kadarının satışı 6 ay gibi kısa bir sürede tamamlandı. 2010 yılının son çeyreğinde, kalan konutların satışına ve yeni etapların satışa arzı ile 2010 yılı tamamlanacak" diye konuştu. Özyazıcı,  Kiptaş  ile hasılat paylaşımı modeli ile yürütülen projede satışın hedeflerin üzerinde bir hızla ile ilerlediğini söyledi. 750 milyon lira cironun hedeflendiği projenin hızlı ilerlediğini belirten Özyazıcı "İlk altı aylık dönemde, bu hedefin 200 milyonluk bölümü gerçekleşmiş durumda. İki yıl sürecek olan imalat ve satış planlamasına göre proje hem satış hem de imalat olarak programın oldukça önünde ilerliyor" diye konuştu.

1+1 dairenin fiyatı 147 ile 197 bin lira arasında

Daire Tipi Fiyat Aralığı (TL)

1+1 (83,42 m2) 147.579-197.344

2+1 A (123,45 m2) 212.898-298.425

2+1 B (114,08 m2) 205.890-278.464

2+1 C (154,14 m2) 315.719-370,594

3+1 A (195,99 m2) 369.510-538,507

3+1 B (141,73 m2) 287.584-363.961

4+1 A (208,72 m2) 419.697-521.565

ÖZYAZICI: KONUT ALMAK İÇİN ŞU AN EN DOĞRU DÖNEM

Özyazıcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Özyazıcı, konut alımı için en doğru döneme girildiğini söyledi. Keskin rekabet nedeniyle fiyatların makil seviyelere geldiğini belirten Özyazıcı şöyle konuştu: "Finans kuruluşlarının çok uygun faiz oranları sunduğu kredi imkanlarının desteği ile ihtiyaç sahibi ve yatırımcı aynı anda hareketlendi. Çok gecikmeden tüketicinin düşündüğü projede yer alması için harekete geçmesi gerekiyor. Artık projelerdeki stoklar eskisi gibi uzun süreli kalıcı değil. Düşünme süreleri yukarıda belirttiğimiz koşulların oluşması ile oldukça kısaldı ve 1 hafta karar verme süresi içinde, beğenilen dairenin bir başka alıcıya satılmış olma ihtimali artık gerçekten değerlendirilmesi gereken bir etken olarak karşımıza   sıklıkla çıkıyor."

Hem ada manzarası var hem de sosyal donatılarda yok yok!

Nish Adalar projesi, konumu olduğu kadar inşaat kalitesi ve sosyal donatılarıyla da dikkati çekiyor. İşte projedeki özellikler:

o Çağdaş teknolojinin ulaştığı en yüksek kalitede yapı standardıyla yapılıyor.

o Modern mimari tasarım, tüm konut birimlerinde birinci kalite inşaat malzemesi kullanılıyor.

o Alışveriş ve welness merkezi,

spor alanları mevcut.

o Profesyonel işletme veriliyor.

o Kapalı devre kamera ve görüntülü intercom sistemi standart.

o Uydu sistemi, kablolu yayın ve internet bağlantısı,

o Açık ve kapalı otopark  imkânı var.

o Engelliler için düşünülmüş rampalar.

o Site 24 saat güvenlik hizmeti veriyor. Tüm yaya ve otomobil giriş - çıkışları bu kapılardan yapılıyor.

o Giriş kapılarından ve blok girişlerinden daire içlerine bağlantılı interkom sistemi bulunuyor. 

o Site içinde yaya ve otomobil yolları yapılıyor.

o Bina yerleşimi olmayan tüm bölümlerde site arazisinin yaklaşık yüzde 80´i rekreasyon alanlarına ayrılıp, peyzajı yapılacak.

o 4 adet açık yüzme havuzu ve 1 adet kapalı yüzme havuzu inşa edilecek.

o Site içinde kapalı sosyal tesis inşa edilecek. Bu bölümde kapalı havuz, sauna, fitness salonu, bulunacak.

 n Site sakinlerine hizmet verecek market ve benzeri ticari bölümler yapılacak.

o Tenis, basketbol ve voleybol tesisleri yer alacak.                 

o Rekreasyon alanları içinde mini gölet ve küçük su aktiviteleri gibi etkinlikler yer alacak.

 n Site içerisinde her daireye en az 1 araç yeri sağlayacak kapalı ve açık otopark alanları oluşturulacak.

Otoparklar kapalı alanda

Kapalı otoparklarda direkt olarak blok asansör hollerine geçiş sağlanacaktır. Ortak alanlara jeneratörlerle  kesintisiz enerji sağlanıyor.

SU, SES VE ISI YALITIMI 

o Bina bodrumlarında dış perde duvarlarına dışarıdan su yalıtımı, tavanda ısı yalıtımı yapılacak.

- Hidrofor ve su depolarının olduğu mahallerde ve gereken binalarda ses yalıtımı olacak.

- Darbe sesi yalıtımı için döşemelerde şap altına yalıtım şiltesi kullanılacak.
Star
0216 444 5 232

www.nishadalar.com


Geri Dön