Otomobil

Nissan'da hem sıfır faiz hem 3 ay ödeme erteleme fırsatı!

Nissan Türkiye'de hem sıfır faiz hem de 3 ay ödeme erteleme fırsatı başladı. İşte Nissan tarafından başlatılan kampanya ile ilgili detaylar...Yeni bir Nissan almak isteyenler kampanya seçeneklerini kendi tercihlerine göre kişiselleştirebiliyor

Yeni kampanyalarına hız kesmeden devam eden Nissan Türkiye, Ekim ayındaki son kampanyası ile maksimum kredi, maksimum takas desteği, sıfır faiz ve 3 ay ödeme öteleme gibi birçok imkan sağlıyor. Yeni bir Nissan almak isteyenler kampanya seçeneklerini kendi tercihlerine göre kişiselleştirebiliyor.

Müşteri odaklı yaklaşımları dikkat çeken Nissan, her bütçeye hitap eden Ekim ayı kampanyasında maksimum kredi imkânı, anahtar teslim fiyatına maksimum takas desteği gibi güçlü finansal çözümler dışında kredi ve takas desteğini beraber sunuyor.

Nissan'da şimdi al yeni yılda öde!

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Nissan, Ekim ayı kampanyasında kredi ve takas desteğinin dışında yüzde 0 faiz ve 3 ay ödeme erteleme imkanı sunuyor. Müşterilerin ödeme tercihlerine göre esneklik gösteren kişiselleştirilmiş kampanya deneyimi, ayrıca peşinatsız yeni bir Nissan sahibi olma fırsatı da sunuluyor.

Nissan Qashqai’de Ekim 2022 fırsatları!

Yeni yüzü ile dikkat çeken Nissan Qashqai, cazip fiyat seçeneklerine ek olarak Ekim ayı kampanyası kapsamında 240 bin TL için 24 ay vade ve yüzde 1,59 faizli kredi imkanı ve anahtar teslim fiyatında 20 bin lira takas desteği ile sunuluyor. 

Bunun dışında 750 bin lira ve üzeri değerlenecek ikinci el araçlarını Nissan Yetkili Satıcılarına getirenler, peşinatsız, 24 ay vade ve aylık 15 bin 615 lira ödemeler ile yepyeni bir Qashqai sahibi oluyor.

Yine verilen detaylara göre, yeni Nissan Qashqai; 5 farklı sürüş modu, verimli ve güçlü motoru, üstün sürüş dinamikleri, göz alıcı LED aydınlatmaları, geliştirilen teknolojik özellikleri ve konforlu yolculuk deneyimi ile segmentindeki iddiasına devam ederken, hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini 4x4 çekiş sistemiyle sunarak rakiplerinden sıyrılıyor. Nissan Qashqai, sınıfında ilk defa kullanılan Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi üst düzey akıllı güvenlik özellikleri, iç mekanda ferahlığı artıran cam tavanı ve gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de sınıfındaki araçlardan ayrılıyor. Designpack ve üzeri donanımlarda geçerli olan Nissan Qashqai kampanyası, cazip kredi koşulları ve avantajlı takas desteği de sağlıyor.

Nissan Juke ve Micra için 100 bin TL 24 ay yüzde 1,69 faiz ve 10 bin TL takas desteği!

B-SUV sınıfının dinamik oyuncuları arasında yer alan Nissan Juke ile kompakt dış tasarımı, geniş iç hacmi ve güvenlik teknolojileriyle öne çıkan şehirli Nissan Micra da tüm donanım paketleri için geçerli 100 bin lira, 24 ay vade ve yüzde 1,69 faizli kredi imkânı ya da anahtar teslimde 10 bin lira takas desteği fırsatı ile Nissan Yetkili Satıcıları’ndaki yerini aldı.