Otomobil

Nissan’da sıfır faiz kampanyası başladı! İşte Qashqai, Juke ve Micra fiyat listesi 1 Temmuz 2022!

Nissan Türkiye, bu aya özel olarak sıfır faiz kampanyası başlattı. Başlatılan kampanya kapsamında Yeni Nissan Qashqai, Juke ve Micra modellerinde geçerli olmak üzere 12 ay yüzde 0 sıfır faiz imkanı sağlanıyor.   Qashqai’de yüzde sıfır faiz! Nissan Qashqai, 3

Nissan Türkiye, bu aya özel olarak başlattığı faiz kampanyasında 12 ay yüzde 0 sıfır faiz imkanı sağlanıyor. 

Qashqai’de yüzde sıfır faiz!

Nissan Qashqai, 3. Jenerasyonu ile lansmanından hemen sonra sunulan cazip fiyatları ile Türkiye pazarına sağlam bir giriş yaptı. Başlatılan kampanyası kapsamında 2022 Model Nissan Qashqai’lerde 150 bin TL için 12 ay vadede yüzde 0 faiz oranlı kredi imkanı sağlanıyor.

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin fiyat listesini araştırdığı Yeni Nissan Qashqai, 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasını da sürdürüyor. Söz konusu araçta ayrıca, sınıfının hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini 4x4 çekiş sistemiyle sunuyor. Sınıfında ilk defa kullanılan, Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi en üst düzey akıllı güvenlik özellikleri bulunan, ferah iç mekan sağlayan cam tavanı, gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de rakiplerinden sıyrılıyor. Designpack ve üzerindeki donanımlarda geçerli olan yeni Nissan Qashqai kampanyası, 18 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek.

Nissan Qashqai fiyatları 866 bin 800 TL'den başlıyor ve 1 milyon 200 bin 400 TL'ye kadar yükseliyor.


 

Nissan Juke'ta 80 bin TL’ye 12 ay vadeli sıfır faiz!

B-SUV sınıfının dikkat çeken oyuncuları arasında yer alan Yeni Nissan Juke, 19” alaşımlı jantları, LED ön farları, BOSE® Premium ses sistemi, alcantara deri koltukları, Apple Car Play ve Android Auto özellikli 8” dokunmatik ekranı, değişken sürüş modları, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve arttırılmış 422 litre bagaj hacmiyle sürücülere ayrıcalıklı bir sürüş keyfi sunuyor. Nissan Türkiye tarafından başlatılan kampanya kapsamında 2022 model Nissan Juke’lar 80 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0 faizli kredi fırsatı ile sunuluyor. Söz konusu kampanya 18 Temmuz tarihine kadar devam edecek.

Nissan Juke fiyatları 607 bin 400 TL'den başlıyor, 846 bin 900 TL'ye kadar yükseliyor. 

Micra'da 60 bin TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz avantajıyla!

 

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı modeller arasında yer alan Nissan Micra, kompakt dış tasarımı ve geniş iç hacmi, pratik ve akıcı sürüş özellikleri ve güvenlik teknolojileriyle otomobil tutkunlarını cezbediyor. 

Micra'da yeni başlatılan kampanya kapsamında 60 bin TL’ye 12 ay %0 faiz imkanı sağlanıyor. Ayrıca 2022 model Tekna donanım seviyesine sahip otomatik Nissan Micra 549 bin 900 TL özel indirimli fiyatla sunuluyor. Özel indirimli fiyat ve sıfır faiz kampanya koşulları bir arada geçerli olmacak.

Söz konusu kredi kampanyasından yararlanmak istemeyenler Yeni Nissan Qashqai, Nissan Juke ve Nissan Micra modellerinde takas desteğinden yararlanabilecek.

Nissan Qashqai'de yüzde 0.99 faiz kampanyası şimdi başladı! Sakın kaçırmayın! 20 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Juke'ta Haziran kampanyası başladı! Nissan Juke fiyatları ne kadar? İşte 14 Haziran 2022 fiyat listesi!

Türkiye'de yılın otomobili belli oldu: 3 bin 710 puan alarak rakiplerini geride bıraktı