Otomobil

Nissan'da 6 ay öteleme kampanyası başladı! Araba almak isteyenlere son dakika müjdesi! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi

Yeni bir otomobil almak isteyenler son dakika kampanyalarını merak ediyor ve araştırıyor. Araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren son kampanya Nissan'dan geldi. İşte detaylar ve 1 Haziran 2022 fiyat listesi...Nissan araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren yeni kampanyası için düğmeye bastı

Yeni bir otomobil almak isteyenler son dakika kampanyalarını merak ediyor ve araştırıyor. Nissan araba almak isteyenlerin yüzünü güldüren yeni kampanyası için düğmeye bastı.

En çok tercih edilen markalar arasında yer alan Nissan Türkiye, düşük faizli uzun vadeli kredi fırsatları ile avantajlı fiyatlar sunan kampanyasına yeni ayda da devam ediyor. 

Akıllı detaylarla dizayn edilmiş Nissan dünyasına avantajlı bir giriş yapmak isteyenler yüzde 1’in altında faizli kredi kampanyasından yararlanabiliyor. Söz konusu kampanya dahilinde ödemeyi 6 ay öteleme seçeneği de mevcut. Nissan kampanya kapsamında yeni bir otomobil sahibi olmak isteyenlere takas desteği fırsatı da sunuyor.

Otomotiv Gazetecileri Derneği'nin yaptığı “Türkiye’de Yılın Otomobili-2022” seçimlerinde 7 finalist arasında yer alan Nissan Qashqai'de 24 ay yüzde 0,99 faiz oranlı kredi veriliyor.

Qashqai haziran ayında da rekabetçiliğini sürdürüyor

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı yeni Nissan Qashqai, 5 farklı sürüş modu, güçlü ve tasarruflu motoru, üstün sürüş performansı, LED farları, daha da geliştirilen konfor ve teknolojik özellikleriyle segmentindeki iddiasına da devam ediyor. Qashqai ayrıca, sınıfının hafif hibrit (mild-hybrid) teknolojisini de 4x4 çekiş sistemiyle sunuyor. Sınıfında ilk defa kullanılmış olan Önsezili Akıllı Çarpışma Uyarı Sistemi gibi en üst düzey akıllı güvenlik özellikleri yer alan, ferah iç mekan sağlayan cam tavanı, gelişmiş bağlanabilirlik özellikleri ile de dikkat çekiyor.

Nissan Qashqai fiyat listesi 1 Haziran 2022

Nissan Juke'ta kaçırılmayacak fırsat

Intelligent Mobility özellikleriyle dikkat çeken Yeni Nissan Juke, alcantara deri koltukları, 19” alaşımlı jantları, değişken sürüş modları, LED ön farları, BOSE® Premium ses sistemi, Apple Car Play ve Android Auto özellikli 8” dokunmatik ekranı, Nissan Intelligent Mobility özellikleri ve arttırılmış 422 litre bagaj hacmiyle kullanıcılarına ayrıcalıklı bir sürüş keyfi yaşatıyor. Başlatılan kampanya kapsamında 2022 model Nissan Juke’lar haziran ayı boyunca 100 bin TL için 12 ay vadeli yüzde 0,99 faizli kredi fırsatıyla alıcılarını bekliyor. 

Yeni Nissan Juke fiyat listesi 1 Haziran 2022

Nissan Micra’da avantajlı fiyatlar!

Yeni bir otomobil almak isteyenlerin en çok merak ettiği modeller arasında yer alan Micra, kompakt dış tasarımı ve geniş iç hacmi, pratik ve akıcı sürüş özellikleri ve güvenlik teknolojileriyle dikkat çekiyor. Micra'da Haziran ayına özel olarak 80 bin TL’lik 12 ay yüzde 0,99 faizli kredi avantajı sunuluyor.  Ayrıca bu kampanya dışında haziran ayına özel 2022 model Tekna donanım seviyesine sahip otomatik Nissan Micra 495 bin liradan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla sunulacak.

Nissan Micra fiyat listesi 1 Haziran 2022

Editörün Notu: Bu haber 1 Haziran 2022 tarihinde saat 13:37'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 44 kuruş, Euro 17 lira 64 kuruş, altının gramı ise 975 lira 94 kuruş değerindedir. 

Nissan Qashqai'nin fiyatları güncellendi! 108 bin 700 TL'lik çılgınlık! İşte 1 Haziran 2022 fiyat listesi...

Nissan Juke'ta şimdi düşük faiz kampanyası başladı! İşte Nissan Juke 24 Mayıs 2022 fiyat listesi!

issan Micra'da 0.99 faiz fırsatı başladı! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...