30 / 04 / 2024

Nivo İstanbul projesinde bölgenin en büyük çarşısı kuruluyor

Nivo İstanbul projesinde bölgenin en büyük çarşısı kuruluyor

Cathay Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşı burada yer alacak" dedi. 



Cathay Group tarafından hayata geçirilen Nivo İstanbul projesi Basın Ekspres'te inşa ediliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. Projedeki dairelerin alanları 50 metrekare ile 161 metrekare arasında değişiyor. 


6 bin kişilik nüfus ticari avantaj oluşturuyor 

Cathay Group Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Okan Süha Yıldırım, "Açık hava konseptli alışveriş caddemizde, ticari işletmeler açısından çok büyük avantajlar bulunuyor. Tam 7 kilometrelik  mesafede 20 otel ve 100 bin öğrencinin okuduğu 11 üniversite konumlanıyor. Ayrıca Nivo İstanbul, tamamlandığında ortalama 6 bin kişiye yaşam alanı olacak. Tüm bunları düşündüğümüzde ‘bölgenin çekim ve cazibe merkezini kuruyoruz’ demeliyiz... Nivo İstanbul’da tüm blokların en alt iki katı ticari alanlara ayrıldı. Toplamda 223 ticari bölüm ile bölgedeki en büyük çarşı burada yer alacak. Ayrıca orta avluda yeme içme alanları olacak" açıklamasında bulundu. 


İdeal marka karması yapılıyor 

"Şık mimarisiyle bölgeyi dönüştüren projenin 3 bloğu home-ofis ve 2 bloğu ise konut olarak hayata geçirilecek" diyen Okan Süha Yıldırım, "Daha şimdiden pek çok tanınmış marka ile anlaşma sağlandı. İdeal marka karmasını oluşturmak için hassas bir çalışma yapıyoruz. Çünkü doğru ve kaliteli bir marka karması ile bu çarşının bölgedeki en önemli çekim ve alışveriş merkezi haline geleceğini düşünüyoruz" dedi. 

 

http://nivoistanbul.net/

 


Geri Dön