29 / 04 / 2024

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Nivo İstanbul’un tesis ve site yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Cathay Group imzası ile Basın Ekspres Yolu, Güneşli E-5, TEM ve sahil yolunu birbirine bağlayan kavşak noktasında 200 bin metrekare alan üzerinde inşa ettiği Nivo İstanbul projesinin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetimini Atalian Türkiye yapacak...



Atalian Türkiye, hizmet verdiği gayrimenkul projelerine bir yenisini ekledi. Cathay Group’un Küçükçekmece’de inşa ettiği ödüllü karma projesi Nivo İstanbul'un entegre tesis yönetimi Atalian tarafından yapılacak. Nivo İstanbul, 200 bin metrekarelik alan üzerinde kurulu alanda konut, işyeri ve mağazalardan meydana geliyor. Atalian, 5 yıl süre ile projenin temizlik, güvenlik, teknik hizmetler yönetimi ve site yönetiminden sorumlu olacak.

Atalian Türkiye CEO’su Barış Ünalp konuyla ilgili açıklama yaptı. Ünalp, "İstanbul’un önemli projeleri arasında yer alan Nivo İstanbul’un entegre tesis yönetimini üstlenmekten dolayı mutluyuz. Cathay Group, profesyonel bir bakış açısına sahip olmamız ve tesis yönetimi alanındaki uluslararası tecrübemiz nedeniyle bizi tercih etti. Atalian, yapısı itibarıyla kendi bünyesinde de tesis yönetimini benimsemiş bir şirket. Bu çok sesliliğimizle de iş ortaklarımızın farklı isteklerini hızlı bir şekilde, tek noktadan gerçekleştirecek kapasitede ve esneklikte hizmet sunabiliyoruz. Bu sayede müşterilerimize maliyet, zaman, enerji verimliliği gibi pek çok konuda avantaj sağlıyoruz" diye konuştur.

Atalian Türkiye; Nivo Ataköy sakinlerine teknik hizmetler kapsamında, klima-kazan-asansör bakımları, tüm elektrik ve mekanik sistemlerin bakım ve arıza sistemleri yönetimi sunacak. Ayrıca Isıtma-soğutma tesisatı, sıhhi tesisat, havalandırma, yangın söndürme tesisatı, klima bakım onarım hizmetleri de verilecek.


Geri Dön