12 / 05 / 2024

Nlogo metrekaresi 1.850 TL'den satışa çıktı!

Nlogo metrekaresi 1.850 TL'den satışa çıktı!

Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye başlıyor. Bugüne kadar 8 bin konut üreten şirketin, ambleminden yola çıkarak tasarladığı Nlogo İstanbul projesinde 7 blokta 2 bin 519 daire ve 59 dükkân bulunuyor...



Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta 2 bin 519 konutluk yeni projesi için kolları sıvadı. 350 milyon dolarlık proje, metrekaresi bin 850 liradan satışa çıktı.


Özyurtlar İnşaat, Esenyurt'ta yeni bir projeye başlıyor. Bugüne kadar 8 bin konut üreten şirketin, ambleminden yola çıkarak tasarladığı Nlogo İstanbul projesinde 7 blokta 2 bin 519 daire ve 59 dükkân bulunuyor. Toplam 350 milyon dolarlık yatırım maliyeti bulunan projede konut fiyatları 79 bin liradan başlıyor. Özyurtlar Şirketler Grubu Başkanı Tamer Özyurt, "Dip fiyatlardan satışa çıkıyoruz. Metrekare fiyatı bin 850 liradan başlayan konutlar tamamlandığında 3 bin 500 liradan satılacak. Nlogo İstanbul'dan ev alanlar yüzde 50 ila 80 arasında kâr edecek" diye konuştu. 


'10 GÜNDE 150 KONUT SATILDI' 

Fiyatların inşaat maliyetlerinin altında olduğunu dile getiren Tamer Özyurt, "Bu kalitede bir konuta bu fiyatlardan sahip olmak çok zor. Kısa zamanda metrekare fiyatlarımız 2 bin liranın üzerine çıkacak" dedi. Yaklaşık 10 gün ön talep topladıklarını anlatan Özyurt, şimdiden 150 konut sattıklarını söyledi. 


'ARACILARI ARADAN ÇIKARDIK' 

Yabancı yatırımcıların projeye yoğun talep gösterdiklerini belirten Özyurt, Körfez ülkelerinde yapılan fuarlarda stant açtıklarını söyledi. Özyurt, "Eskiden aracılarla katılırdık. Şimdi onları aradan çıkardık. Yatırımcı firma yetkilileriyle muhatap olmak istiyor" dedi. 


'BAYRAMPAŞA PROJEMİZİ ŞİMDİLİK ASKIYA ALDIK'

2014'te 3 proje hedeflediklerini söyleyen Tamer Özyurt, "Geçen ay Gürpınar'da inşa ettiğimiz 1 Coastral City'yi satışa çıkarmıştık. Nlogo'dan sonra eylülde Gaziantep projemizin lansmanını yapacağız" dedi. Bayrampaşa'da çalışmalara başladıkları rezidans projesini askıya aldıklarını kaydeden Özyurt, "Yerel yönetimlerden kaynaklanan bir revizyon durumu oldu. Rezidans projemizi otele çevirdik. Bu yüzden biraz askıya aldık" diye konuştu. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön