29 / 04 / 2024

Nokta Residence'ta 135 bin TL'ye 2 konut! İcradan!

Nokta Residence'ta 135 bin TL'ye 2 konut! İcradan!

Bodrum 2. İcra Müdürlüğü, Muğla ili, Bodrum ilçesi, Karakaya köyü, Sarıca mevkii, 2543 parselde yer alan 5 bin 568 metrekare üzerine kurulu Nokta Residence'ta toplam bedelleri 135 bin TL olan 2 konutu satışa çıkardı



1  - Tapu Kaydı: Muğla ili, Bodrum ilçesi, Karakaya köyü, Sarıca mevkii, 2543 parsel, 5.568,29 m2 yüzölçümlü, Arsa ana taşınmaz nitelikli, E Blok Zemin kat Bağımsız bölüm no. 1,1/32 arsa pay paydalı,.Mesken bağımsız bölüm nitelikli borçluya ait tam hisseli taşınmaz.

Hali Hazır Durumu: Toplam 5568,29 m2 olan 2543 parsel üzerinde 8 blok inşat, 32 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. E Blok zemin kat 1 nolu bağımsız bölümün bulunduğu site Nokta Residance evleri olarak adlandırılmıştır. Özel girişi ve güvenliği olan sitenin ortak yüzme havuzu da bulunmaktadır. Yola cepheli parselin bahçe tanzimleri özenle yapılmıştır. Özel girişi ve güvenliği olan sitenin ortak yüzme havuzu da bulunmaktadır. Yola cepheli parselin bahçe tanzimleri özemle yapılmıştır. Parsel gümüşlük belediyesine 800 metre bodrum merkezine 20 km mesafededir. Civar parsellerde konut amaçlı yapılaşma mevcut olup ikamet edilmektedir; Toplam 70 m2 inşaat alanına sahiptir. İki yatak odası, salon-açık mutfak ve çift banyo -wc bölümlerinden oluşmaktadır. Yer döşemeleri seramik iç kapılar panel kapı, pencereler pvc, dış kapı çelik kapı yapılmıştır. Dış cephede dekoratif yerel taş kaplama yapılmıştır, işçilikler kaliteli ve özemle yapılmıştır .Her bir bağımsız bölüme 174 m2 arsa payı isabet etmektedir.

İmar Durumu: Gümüşlük Belediyesinin 15/08/2008 tarih 1930 sayılı yazı ekindeki imar durum belgesine göre parsel K1 yoğunluklu konut alanında kalmaktadır. Parselde TAKS %20, KAKS % 30 dur. Taşınmaz imar sonucu oluşmuş net imar parselidir.

Muhammen Bedeli: 125.000,00 TL

Satış Saati: 15:00-15:05 Arası

2- Tapu Kaydı: Muğla ili, Bodrum ilçesi, Karakaya köyü, Saraca mevkii, 2543 parsel, 5.568,29 m2 yüzölçümlü, Arsa ana taşınmaz nitelikli, G Blok, Zemin kat Bağımsız bölüm no. 2,1/32 arsa pay paydalı, Mesken bağımsız bölüm nitelikli borçluya ait tam hisseli taşınmaz. Hali Hazır Durumu: Toplam 5568,29 m2 olan 2543 parsel üzerinde 8 blok inşat, 32 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. G Blok zemin kat 2 nolu bağımsız bölümün bulunduğu site Nokta Residance evleri olarak adlandırılmıştır. Özel girişi ve güvenliği olan sitenin ortak yüzme havuzu da bulunmaktadır. Yola cepheli parselin bahçe tanzimleri özenle yapılmıştır. Özel girişi ve güvenliği olan sitenin ortak yüzme havuzu da bulunmaktadır. Yola cepheli parselin bahçe tanzimleri özemle yapılmıştır. Parsel gümüşlük belediyesine 800 metre bodrum merkezine 20 km mesafededir. Civar parsellerde konut amaçlı yapılaşma mevcut olup ikamet edilmektedir. Toplam 70 m2 inşaat alanına sahiptir. İki yatak odası, salon-açık mutfak ve çift banyo - wc bölümlerinden oluşmaktadır. Yer döşemeleri seramik iç kapılar panel kapı, pencereler pvc, dış kapı çelik kapı yapılmıştır. Dış cephede dekoratif yerel taş kaplama yapılmıştır. İşçilikler kaliteli ve özemle yapılmıştır.Her bir bağımsız bölüme 174 m2 arsa payı isabet etmektedir. İmar Durumu: Gümüşlük Belediyesinin 15/08/2008 tarih 1930 sayılı yazı ekindeki imar durum bel gesine göre parsel K1 yoğunluklu konut alanında kalmaktadır. Parselde TAKS %20, KAKS % 30 dur. Taşınmaz imar sonucu oluşmuş net imar parselidir.

Muhammen Bedeli: 125.000,00 TL

Satış saati: 15:10 - 15:15 arası

Satış şžartları
1-Satış 21.02.2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Bodrum 2. İcra Müdürlüğü odası önündeki koridorda - Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde açık artırma suretiyle yapılacaktır.Bu artırmada tahmin edilen değerin %60'ını ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartiyle 03.03.2011 günü Bodrum 2. İcra Müdürlüğü odası önündeki koridorda -Bodrum Adliyesi Bitez - BODRUM adresinde yukarıda belirtilen saatler arasında ikinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüçhanlı alacaklıların alacağını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. şžu kadar ki, artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin % 40 ını bulması ve satış isteyenin alacağına rüçhanı olan alacakların toplamından fazla olması ve bundan başka paraya çevirme ve paylaştırma masraflarını geçmesi lazımdır. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin %20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para iledir. Alıcı istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler ve tellaliye ücreti satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin (*) bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan iddialarını dayanağı belgeler ile on beş gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4- İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın Dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5-şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan olunur.

İş bu ilan tebligat yapılamayan ilgililere, tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. (*)llgililer tabirine irtifak hakkı sahipleri de dahildir.
( »Km. 126)  

Zeynep Karabag/Emlakkulisi.com


Geri Dön