06 / 10 / 2024

Nolte, 2011 hedeflerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

Nolte, 2011 hedeflerini gerçekleştirmeye hazırlanıyor!

 2009 yılından beri Türkiye"de kendi adıyla açtığı mağazalarında Türk insanına kalite ve konfor sunan hazır mutfak devi Nolte, 2010 yılı hedeflerini yakalamayı başardı...




 2009 yılından beri Türkiye"de kendi adıyla açtığı mağazalarında Türk insanına kalite ve konfor sunan hazır mutfak devi Nolte, 2010 yılı hedeflerini yakalamayı başardı. Dünyaca ünlü marka, şimdi 2011 yılı hedeflerini gerçekleştirmek üzere harekete geçmeye hazırlanıyor.    

Dünyaca ünlü Alman markası Nolte, 2010 yılında büyük bir atılım gerçekleştirerek büyük başarılara imza attı. Nolte Home Studio mağazaları ile Türkiye pazarına girdikten 6 ay sonra mutfak markaları arasında 2. sıraya yerleşen marka, ithal mutfaklar alanında da liderliği ele geçirdi. Marka, ilk yılında Türkiye"de 4 milyon TL"lik ciroya ulaştı. Nolte, dünya genelinde ise 1 milyar euro civarında ciro elde etti. Uluslararası Köln Mobilya Fuarı"nda en son tasarımlarını sergileyen Alman mutfak devi, trendleri değiştiren modelleri ile de adeta gövde gösterisi yaptı.
2011, Türkiye"de Nolte"nin yılı olacak¦

Nolte, dünyada olduğu gibi Türkiye"de de her geçen gün güçleniyor. œKalite her şeyden önce gelir. sloganı ile hareket eden Nolte, deneyimini ve kalitesini hayata geçen yeni yaşam alanı projelerine de aktarıyor. şžu anda Türkiye"de 7 mağazası bulunan köklü marka, 2011 yılı sonuna kadar mağaza sayısını artırmayı amaçlıyor. Nolte Türkiye CEO"su Sebahattin Gürel, markanın 2011 yılı Türkiye hedeflerini œTürkiye, şu anda marka hedeflerimizin odak noktası konumunda. Nolte olarak 2010"da İstanbul,  Ankara  ve Bursa"da 7 mağaza açtık. Bugüne kadar da Türkiye"de 10 bine yakın mutfakta var olmayı ve çok önemli inşaat projelerinde yer almayı başardık. 2011 yılında Türkiye"nin çeşitli noktalarında 18 mağaza daha açmayı hedefliyoruz. sözleriyle anlatıyor.  
www.nolte.com.tr    


Geri Dön