14 / 05 / 2024

Nolte, inşaat projelerine 3 bin mutfak satacak!

Nolte, inşaat projelerine 3 bin mutfak satacak!

Nolte Türkiye CEO'su Sebahattin Gürel, 2012 sonuna kadar özellikle inşaat projeleri için geliştirdikleri Nolte Express Serisi'nden en az 3 bin adetlik satış rakamına ulaşmayı planladıklarını söyledi



Her yıl ürün gamını sektör trendlerine göre mutlaka yenilediklerini kaydeden Gürel, bu yenilikleri her yılın eylül ayında Almanya'da bulunan kendi showroom'larında tüm müşterilere sergilediklerini söyledi. Bu yıl eylül ayında düzenledikleri fuarda 2012 yılının yeniliklerinin sergilendiğini dile getiren Gürel, "Bu fuarda, Nolte Küchen'in tüm yenilikleri büyük beğeni topladı. Çok tercih edilen lake kapaklara alternatif renkler geliştirilirken Nolte Küchen ürün gamına ayrıca çok yeni ahşap kaplama kapaklar da eklendi. Özellikle bu yeni modeller çok beğenildi. Mutfaklara farklı bir hava katan Softline ve Softform panel sistemleri ise 2012'de çok tutulacak gibi görünüyor" diye konuştu.

BİN 200 ADETLİK SATIŞ TAMAM
Nolte Küchen'in 2012 yılında Türkiye'de de satışa sunacağı Nolte Express Serisi mutfakların da müşterilerden tam not aldığının altını çizen Gürel, "Türkiye pazarında toplu işlerde kullanılacak olan Nolte Express Serisi mutfaklar özellikle Türk müteahhitleri için iyi bir ürün olacak gibi görünüyor" dedi. Nolte Express serisi mutfakları, konut projelerine yönelik olarak Türkiye pazarına sunacaklarını dile getiren Gürel, "2011 yılı, altyapı çalışmalarının tamamlandığı; hatta küçük bir toplu işin de gerçekleştiği bir yıl oldu Nolte Express için. 2012 yılı ise çok farklı olacak. Daha şimdiden bin 200 adetlik bir toplu iş için anlaşmaya varılmış durumda. Bu sayı 2012 yılı içerisinde çok daha fazla olacak. Görüşmeleri devam eden oldukça fazla sayıda proje söz konusu şu anda... 2012 yılı sonuna kadar, Nolte Express serisi mutfaklar ile birlikte en az 3 bin adetlik bir satış hacmine ulaşmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İDDİASINI SÜRDÜRÜYOR
Nolte'nin mutfak ürünleri ile birlikte yatak odası tasarımlarının da bulunduğuna dikkat çeken Gürel, "Nolte Möbel markalı yatak odalarımız mutfak üretimimizden daha eski ve çok daha geniş bir müşteri yelpazesine sesleniyor. Bu yıl doğa temalı yatak odası takımları ön planda. Bambu'dan yapılan yatak odası sürgülü dolap tasarımlarımız ve doğal taş kaplama sürgülü kapaklarımız sektörde çok ses getirecek gibi. Yeni ürün gamımıza giren bu modelleri, Nolte'nin " Naturlich Nolte" sloganıyla müşterilerimize sunuyoruz" dedi. Gürel, stokta bulunan belli model ve renklerde yatak odası tasarımları sayesinde 1 hafta içinde Alman Nolte kalitesinde yatak odası takımlarını teslim edebildiklerini belirtti. 2011 yılını 12 milyon TL gibi bir ciro ile kapatacaklarını vurgulayan Gürel, Türkiye'de henüz ikinci yılı olan Nolte'nin gelecek yıl bu rakamı en az ikiye katlamasını planladıklarını kaydetti.

Nolte'den ücretsiz workshop kampanyası
Alman mutfak devi Nolte, Nolte Home Studio mağazalarından herhangi bir mutfak ya da yatak odası modeli satın alan herkese EKS Mutfak Sanatları Akademisi'nde seçecekleri bir workshop etkinliğine ücretsiz katılma fırsatı sunuyor. Nolte'nin kampanyası 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli. Dimention Matrix 150 sistemi ile mutfağın her santimetresini değerlendirmenize ve kendi mutfağınızı yaratmanıza imkan tanıyan Nolte'nin bu serisindeki mutfaklarda bir çekmece 80 kilo yük kaldırabiliyor. Renk kombinasyonlarını zevkinize göre seçebilme özgürlüğü sunan modeller, tasarım özellikleri ve kaliteleriyle mutfakların havasını değiştiriyor.

Sabah Emlak


Geri Dön