06 / 05 / 2024

Nolte yataklar ile kesintisiz uyunuyor

Nolte yataklar ile kesintisiz uyunuyor

Nolte ile döşenen yatak odalarında kesintisiz uykunun tadını çıkarılıyor



Mutfak ve ev dekorasyon ürünlerinde Alman Nolte, Home Studio mağazalar zinciri ile Türkiye´deki yerini aldı. Ürünlerin detaylarıyla Türk insanının zevkine seslenen Nolte Home Studio, yatak odası tasarımları ile de uyku ve dinlenmeyi farklı boyutlara taşıyor.
Almanya´nın en büyük ve dünyanın en köklü markalarından olan Nolte´nin, yatak odası ve dolap tasarımlarında kalite ve fonksiyonellik göze çarpıyor. Yatak odası için birçok tasarımı müşterilerinin beğenisine sunan marka, evin her bölümü için tasarladığı birbirinden şık dolap tasarımları ile kullanım alanlarını genişletiyor.
konfor ve tasarım bu yataktaarmoni sağlar" ilkesiyle hazırlanan Nolte Home Studio modelleri, kullanım tercihlerine farklı bakış açısı getiriyor. Kullanılan kontürler ve uykuyu kolaylaştıran zeminler ile Nolte, yatak odalarında sofistike bir hava sağlıyor.
Yatakların faklı bölgelerinde fırçalanmış metal ve krom kulanılan Nolte Home Studio´nun yeni jenerasyon yatak odası her stile de uyum gösteriyor.
Öte yandan yine Nolte anlayışının izlerini taşıyan dolaplar ise evlerde eşyalar için yeni alanlar yaratırken kullanım alanlarını en yüksek seviyelere çıkarıyor. Maksimum hacim ile ihtiyaçları karşılayan özel tasarım dolaplar evinizin her santimetre karesini değerlendirme imkanı oluşturuyor.
Milliyet Emlak


Geri Dön