29 / 04 / 2024

Novada Outlet Söke'de Tesco Kipa 134. mağazasını açıyor!

Novada Outlet Söke'de Tesco Kipa 134. mağazasını açıyor!

Tesco Kipa, Türkiyedeki 134. mağazasını Söke, Kuşadası, Didim, Bodrum gibi tatil beldelerinin kesişim noktasında yer alan ve  yapımı devam eden Novada Outlet Sökede 24 Kasım tarihinde açıyor



Kipa Söke Extra mağazası, müşterilerine 5 bin metrekaresi net satıs olmak üzere toplam 8 bin metrekare alanda hizmet verecek. Türkiyedeki 134. mağaza, Aydında ise 4. mağaza olacak Kipa Söke Extrada, vatandaşları açılışa özel sürprizler ve indirimlerin beklediği bildirildi.

Türkiyede alışveriş merkezi geliştirme ve yatırımı konusunda faaliyet gösteren Turkmall, Novada Outlet Sökeyi 2012 yılının bahar aylarında ziyaretçileriyle buluşturacağı belirtildi.

Novada Outletin yatırım bedeli 45 milyon avro

Konumu itibariyle bulunduğu bölgenin yanı sıra tatil beldelerine giden yerli ve yabancı turistlerin de uğrak noktası olması beklenen, 45 milyon avro yatırım değerine sahip Novada Outlet Söke, inşaat aşamasından bu yana sağladığı istihdamın yanı sıra yaklaşık bin kişiyi istihdam edeceği kaydedildi.

Turkmallun Üst Yöneticisi (CEO) Levent Eyüboğlu, yaptığı yazılı açıklamada, 15 yıl içinde 20 alışveriş merkezini tamamladıklarını bildirdi. Turkmall olarak bütün projelerinde gidilen bölgelerin sosyal ve ekonomik hayatına canlılık kazandırdıklarını ifade eden Eyüboğlu, birincisini Sökede açacakları Novada Outlet Sökenin en önemli projelerinden biri olduğunu belirtti.

Eyüboğlu, 2012 yılının bahar aylarında açılacak olan Novada Outlet Sökenin yıl boyu düzenlenecek dinamik pazarlama faaliyetleri, özel etkinlik ve kampanyalarla ziyaretçilerine sürekli sürprizler sunacağını kaydetti.

32 bin 500 metrekare üzerine inşa edilen Novada Outlet Söke, 25 bin metrekare kiralanabilir alanıyla ulusal ve uluslararası yaklaşık 70 markayı tüketiciyle buluşturacak. 13 bin 500 metrekare perakende, 2 bin metrekare restoran ve kafe, 2 bin metrekare çocuk eğlence alanı ve 750 araç otopark kapasiteli Novada Outlet Sökenin yılda 4 milyon ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

AA


Geri Dön