02 / 05 / 2024

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!


Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Arslan tarafından kuruldu.



Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Arslan tarafından kuruldu.

Ns Gaz Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi konusu:
Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Metalürji ve Malzeme Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Enerji Mühendisliği ve diğer mühendislik alanlarında hizmet sunmak. Her türlü mühendislik proje ve uygulamalarını yapmak Her türlü mühendislik , müşavirlik ve danışmanlık hizmetleri vermek. Plan proje teknik hesaplar konularında danışmanlık yapmak Etüt, araştırma, fizibilite projeleri yapmak. Teknik bilgi desteği ve teknik eğitim hizmetleri vermek Her türlü ham petrol, süper benzin, gaz, motorin, fueloil likit, petrolden yapılan ürünler, asfalt, zift ve katkı maddeleri ticaretini yapmak, yükleme, boşaltma, depolama, dağıtım , dolum tesislerini kurmak Petrol ve gaz hatlarının imalatına nezaret edilmesi basınçlı kapların demir yapıların imalatına nezaret edilmesi kaynak işlemlerine nezaret edilmesi boya ve ambalajlama işlemlerine nezaret edilmesi petrol ve gaz tanklarının imalat işlemlerinin nezaret edilmesi ve denetlenmesi Elektrikli ürünlerin üretimini denetlemek ve denetlemek Akaryakıt ve petrol istasyonlarının imalat operasyonlarını denetlemek Transformatör, kumanda panosu, fiber hat gibi elektrikli ürünlerin denetimi, muayenesini yapmak. Petrol kimya sanayii ürünleri ve bunların mamul boya profilleri ile ilgili faaliyetlerde bulunmak. Petrol ve petrol ürünleri ile ilgili benzin istasyonları kurmak, kurdurmak, alım satımını yapmak. Kara, deniz ve havayolu ile yurt içi ve yurt dışı kimyasal madde, petrol taşımacılığı yapmak. Petrol ve petrol ürünlerinin tüm çeşitlerinin yurt içi ve yurt dışı nakliyelerini yapmak, filolar kurmak, kiralamak ve kiraya vermek. Her türlü sıvılaştırılmış petrol gazi (LPG), oksijen gazı, eton, argon, helyum ve diğer asal gazların depolanması, muhafazası, dolum tesislerinin kurulması. LPG satış istasyonları açmak. Servis hizmetlerinde bulunmak. Benzin ile çalışan araçların LPG`ye dönüşümünü yapmak, bunun için kullanılacak her türlü malzemenin toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. Elektrik şarj istasyonları açmak, işletmek. Servis hizmetlerinde bulunmak.
 


Geri Dön