29 / 04 / 2024

NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Şişli'de, 16 Mart 2015'te Nilgün Şeker Şeker Mercan Müdürlüğü'nde kuruldu.



NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 16 Mart 2015'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilgün Şeker Şeker Mercan Müdürlüğü'nde kuruldu.


NSM Teknolojik Ürünler İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a. Her nevi boya, izolasyon malzemesi, yapı malzemeleri,yapı kimyasalları ithalat ve ihracatı ile yurtiçinde satış ve pazarlamasını yapmak. b. Konusuyla ilgili proje, mühendislik, taşeronluk, taahhüt işleri,danışmanlık, teknik müşavirlik yapmak. c. Konusu ile ilgili işletmeleri aktif ve pasifiyle birlikte devir almak, başkasına devretmek d. Konusu ile ilgili lisans, imtiyaz ve telif haklarını, patent, marka, model alemeti farika , know-how, good-will, ve benzeri maddi fikri ve sınai hakları iktisap etmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak bunlar üzerinde irtifa ve rehin hakları tanımak yurtiçi ve yurtdışı işletme anlaşmaları yapmak e. Şirket işlerinin idamesi için gerekli taşıtları edinmek, kiralamak, devretmek f. Yurtiçi ve dışında büro, depo satış yerleri acentelikler ve mümessillik kurmak gayrimenkul alım satımı ile kiralamasını yapmak g. Konusuyla ilgili her nevi teknik ekipman,araç,gereç alım satımı ile kiralamasını yapmak h. Konusuyla ilgili iş ortaklıları tesis etmek ı. Faaliyet konusu ile ilgili teknolojik ürünlerin yurt içi ve yurt dışında toptan ve perakende satışını yapmak



Geri Dön